Kutas István lesz a Magyar Telekom PR vezetője

forrás: Prím Online, 2018. március 6. 14:51

Kutas Istvánt nevezték ki a Magyar Telekom Jogi és társasági vezérigazgató-helyettesi területén újonnan megalakult PR Iroda vezetőjévé. A szakember április 1-től irányítja a Magyar Telekom vállalati külső kommunikációs tevékenységét, így a vállalati PR stratégiai fókuszok kialakítását és megvalósítását, és a sajtó- és médiakapcsolati tevékenységet.

Kutas István ezt megelőzően a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatójaként dolgozott 2011-től. Előtte az E.ON Földgáz Trade és az E.ON Földgáz Storage társaságok vállalati kommunikációs vezetője, 2009-től pedig a teljes E.ON Hungária PR és médiakapcsolati vezetője volt. 2002 és 2006 között a Béres Gyógyszergyár kommunikációs osztályvezetői pozícióját töltötte be. Szakmai pályafutását 1998-ban a Hill & Knowlton PR ügynökségnél kezdte. Kutas a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban tett érettségi után Münchenben tanult filozófiát, majd Angliában a University of Oxfordon szerzett közgazdasági és politológiai diplomát. Felsőfokon beszél angolul és németül, továbbá társalgási szinten franciául. Kutas István nős, két gyermek édesapja.

Kulcsszavak: +céginfo Magyar Telekom

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Öt elnökségi tag mandátumáról döntött éves közgyűlésén az IVSZ

Az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége az idei, 2024. május 30-án tartott éves közgyűlésén öt elnökségi tag mandátumáról döntött, köztük a transzformációért felelős alelnöki tisztségről és a mikro, a kkv, a multi, valamint a nagyvállalati tagozatok elnökeiről. Négy elnökségi tag mandátumát meghosszabbították, míg a nagyvállalati tagozat új vezetőjének az újonnan belépő Magyar Posta Zrt. informatikai főigazgatóját, Leveleki Zsoltot választották meg.

2024. június 1. 15:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52