A Dell PowerEdge VRTX egyre népszerűbb a vállalatok körében

A Dell további biztonsági funkciókkal bővítette négy hónapja megjelent PowerEdge VRTX megoldását. A VRTX egyre népszerűbb a különböző szegmensekben működő vállalatok körében köszönnhetően a helytakarékosságánnak, funkcióinak, árának és teljesítményének.

 

A Dell a PowerEdge VRTX továbbfejlesztett szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy az ügyfelek még nagyobb biztonságban tudhassák üzletileg kritikus adataikat. Az AppAssure adatvédelmi szoftverének felhasználásával a Dell további mentési és helyreállítási funkciókkal egészítette ki a PowerEdge VRTX megoldását. A kiegészített biztonsági szolgáltatás segítségével percek alatt helyreállíthatóak az adatok, továbbá folyamatosan ellenőrizhetők és frissíthetők a biztonsági másolatok is.

 

A PowerEdge VRTX előnyeit az ügyfelek a világon mindenhol kihasználják

 

Világszerte egyre több ügyfél választja a Dell PowerEdge VRTX megoldást, mivel használatával az informatikai rendszerek egyszerűbbé és hatékonyabbá válnak, valamint biztosítható a fokozott teljesítményigény, és az üzleti növekedéshez szükséges méretezhetőség. A Dell PowerEdge VRTX rendszert a kiskereskedelmi, pénzügyi szolgáltatási és egészségügyi szektorban dolgozó ügyfelek már alkalmazzák, és a Dell most olyan új piacokon is szeretne megjelenni, mint az oktatás és a gyártás.

 

A frankfurti székhelyű, globális informatikai szolgáltatásokkal és tanácsadással foglalkozó T-Systems vállalat annyira elégedett volt a Dell PowerEdge VRTX kis méretével és könnyű kezelhetőségével, hogy teljes körű rendszerként ajánlja saját, kisebb ügyfeleinek is.

 

·  „A Dell PowerEdge VRTX nagyszerű megoldás a kis- és közepes méretű ügyfeleink számára, akik megfizethető, könnyen telepíthető és kezelhető infrastruktúra-megoldást keresnek. A VRTX egyetlen rendszerben biztosít mindent, amire szükségük lehet: négy nagy teljesítményű szervert, több terabájt tárhelyet és egy kész hálózati rendszert. Azoknak az ügyfeleknek, akik virtuális platformot szeretnének bevezetni, a VRTX egyszerű átállást és olyan virtuális környezetet kínál, amely egyetlen felületről kezelhető. Azoknak az ügyfeleknek, akik már virtuális platformot használnak, a VRTX négy nagy teljesítményű szervert nyújt egyetlen egységben, így helyet szabadít fel a későbbi virtuális kiszolgálóknak” – mondta Paul Stenzel, a T-Systems informatikai tanácsadója.

 

A Caterham F1 Team, az angol Formula-1 csapat rendkívül vonzónak találta a VRTX helytakarékos kialakítását és nagyvállalati szintű képességeit, ezért ezt az informatikai infrastruktúrát használják a versenypályák mellett.

 

·       „A Dell PowerEdge VRTX segítségével csökkenteni tudtuk a repülőgépen szállított berendezések tömegét, és jelentős megtakarítást értünk el, miközben adatközpontunk méretét is számottevően csökkentettük. A VRTX rendszer a pályák melletti vészhelyreállítás fejlesztését is lehetővé teszi, hiszen bármikor egyszerűen létrehozhatunk egy feladatátvételre képes párt két, egymástól távoli egység futtatásával” – mondta Joe Birkett, a Caterham F1 Team vezető informatikai mérnöke.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció