A HP NonStop kínálata x86-os platformra is elérhető

A HP az x86-os architektúrára is kiterjeszti NonStop szervertechnológiáját, és bemutatta az új Integrity NonStop Blade-et, amely 50 százalékkal nagyobb teljesítményhez juttatja az ügyfeleket. 

Az újonnan bemutatott HP Integrity NonStop Blade rendszerek Intel Itanium 9500 sorozatú processzorokkal működnek.

 

A felhő, a mobilitás és a big data terjedése nyomán kialakuló újszerű IT-működés miatt exponenciálisan nő az igény az alkalmazások folyamatos rendelkezésre állása iránt. Ennek az igénynek a kiszolgálásához az ügyfelek egyre inkább olyan, szabványokra épülő, magas szintű rendelkezésre állást nyújtó, biztonságos megoldásokat keresnek, amelyekkel mérsékelhetik a rendszerek komplexitását és a leállások gyakoriságát, ezáltal költséget takaríthatnak meg.

 

A HP NonStop képességek x86-os architektúrásra történő kiterjesztésével a szervezetek nagyobb meghízhatósághoz és teljesítményhez juthatnak, mindeközben egyszerűbbé válik a rendszermenedzsment és a működési hatékonyság szintje is emelkedhet.

 

A HP NonStop technológia x86-os platformra történő kiterjesztésének fejlesztési munkája folyamatosan zajlik. Az elkövetkező néhány évben az ügyfelek is kipróbálhatják  az új rendszereket. 

 

A működéskritikus számítástechnika jövőjének újradefiniálása

 

A HP 2011 novemberében mutatta be Odyssey projektjét, amely a működéskritikus számítástechnika jövőjéről és a kapcsolódó fejlesztési ütemtervről szólt: tartalmazza a már meglévő üzletkritikus rendszerek fejlesztéseivel kapcsolatos elképzeléseket és vázolja az új, x86-os szerverarchitektúrára épülő megoldásokat. Ezen stratégia  folytatásaként terjeszti ki a HP immár  az x86-os architektúrára is a HP NonStop portfóliót. Így az Itanium-alapú megoldások folyamatos fejlesztése mellett lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy tetszés szerint válasszanak Itanium vagy x86-alapú platformot üzletileg kritikus szükségleteikhez.

 

Napjainkban jellemzően HP NonStop szerverek támogatják a világ legkritikusabb alkalmazásait. A világ tíz legnagyobb bankjából nyolcban HP NonStop technológia garantálja az adatok sértetlenségét, a nagyfokú skálázhatóságot, valamint az erőforrások és az adatok biztonságát. A tíz legnagyobb globális gyártóvállalat mindegyike használja a technológiát. 

 

Az HP NonStop technológiával  az ügyfelek a folyamatos üzemelés terén már bevált megoldásra építhetnek, amely 100 százalékos hibatűrést biztosít a  mögöttes architektúrától függetlenül. A technológia a HP konvergens infrastruktúrája segítségével maximálja az adatközponti működés hatékonyságát.

 

Nagyobb döntési szabadság a folyamatos rendelkezésre állást megkövetelő világban

 

A HP NonStop ügyfelek akár 50 százalékkal is növelhetik a rendelkezésükre álló teljesítményt ugyanakkora helyen az új HP Integrity NonStop Blade System NB56000c vagy a HP Integrity NonStop BladeSystem NB56000c-cg rendszerrel. Mindkét szerver Intel Itanium 9500 sorozatú processzorokkal dolgozik.

 

A környezet bővítésével a szervezetek alkalmazkodhatnak a megnövekedett üzleti követelményekhez, és a rendszert az egyszerű, racken belüli blade-cserével skálázva akár több ezer felhasználót is kiszolgálhatnak.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció