Az HBO újdonságai között garantáltan megtalálod az év legnagyobb műsorait

Nem hagyjuk, hogy egy ilyen izgalmas nyár után borús legyen az ősz! Éppen ezért a legütősebb sorozatokat hoztuk el nektek erre az évszakra is. Akár egy sajátos sci-fi világban szeretnél elmerülni, akár arra vágysz, hogy egy könnyed vígjáték nevettessen meg a nap végén, az HBO újdonságai között garantáltan megtalálod az év legnagyobb műsorait. 

Westworld 

Azzal senki sem tud vitatkozni, hogy valamennyi premierünk közül mindannyian a Westworld indulását várjuk a legjobban. Talán Anthony Hopkins és Ed Harris neve együtt már önmagában elég ahhoz, hogy felkeltse érdeklődésünket, de igazán mégis annak a kalandparknak a megelevenedése indíthatja be fantáziánkat, amelyben cselekményünk játszódik: egy vadnyugati miliő valósághű androidokkal, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy csak díszletei egy véres játéknak. De vajon kell-e félniük a park megálmodóinak attól, hogy teremtményeik egy napon öntudatra ébrednek?

 

A virtuális valóság történetét az egyik legsikeresebb producer, Christopher Nolan fiatalabb, hasonlóan tehetséges testvére, Jonathan Nolan rendezi és viszi képernyőre feleségével, Lisa Joy-jal. A zenei aláfestésért Hans Zimmer felfedezettje, Ramin Djawadi felel majd, aki a Trónok harca főcímzenéjével bizonyított már. 

 

Premier: október 3. (hétfő) – 03:00; 20:00 – HBO

A sorozat az amerikai premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz. (Szinkronos előzetes)

 

 

Bizonytalan (Insecure)

Issa Rae azt tűzte ki célul, hogy görbe tükröt tart a társadalom felé, és megmutatja milyen is fekete nőként ismerkedni és érvényesülni fehérek között. A Bizonytalan szintén webes sorozatból nőtte ki magát, több mint húszmillió megtekintést tudhat magáénak, sőt a nézők közösségi finanszírozással járultak hozzá ahhoz, hogy újabb epizódok készülhessenek. Az HBO tetszését elnyert pilotepizódján Issa Rae már 2013-ban elkezdett dolgozni, októberben láthatjuk is mi sült ki belőle.

 

Premier: október 10. (hétfő) 21:35 - HBO

A sorozat az amerikai premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz. (Szinkronos előzetes)

 

Válás (Divorce)

Sarah Jessica Parker neve összeforrt a Szex és New York című sorozattal, amelyben a barátnőivel fáradhatatlanul a boldogságot kereső újságírónőt, Carrie Bradshaw-t alakította. Karakterét még azok is ismerik, akik nem pont az HBO csajos tartalmait preferálták. Új sorozatát azonban bátran nevezhetjük a „anti-Szex és New Yorknak” is. A színésznő most Thomas Haden Church oldalán tér vissza a képernyőre, hogy egy válás fájdalmas és tragikomikus helyzeteit hozzák el hétről hétre. Frances és Robert történetén keresztül láthatjuk milyen az, amikor kenyértörésre kerül a sor, és megmérettetik a felek tűrőképessége, a barátok lojalitása, az ügyvédek hozzáértése.

 

Premier: október 10. (hétfő) 21:00 – HBO

A sorozat az amerikai premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz. (Szinkronos előzetes)

 

 

Aranyélet II. 

A hazai filmgyártás leglátványosabb képkockáit ígérik őszre az Aranyélet készítői. A második évadban a cselekmények magasabb fokozatba kapcsolnak, fordulatokban gazdag részek várnak ránk idén is. Az új epizódok előfutáraként érkezett vallomásvideókban felidézhettük, hogy a Miklósi család minden tagjának van oka félnie a záró epizódban érkező rendőrautótól, de novemberben végre az is kiderül, kinek kell elszenvednie a legtöbbet bűneiért. 

 

Premier: november 6. (vasárnap) 20:00 – HBO

A sorozat a premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz. (Előzetes

 

 

Pusztaság (Pustina)

A cseh készítésű Pusztaság újabb bizonyítéka annak, hogy az HBO közép-európai sorozatai egyre nagyobb figyelmet érdemelnek, és kapnak is. A hatrészes alkotás az idei 51. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozott be, egy jobb sorsra érdemes bányásztelepülés szociális és gazdasági kihívásait foglalja egy realista történetbe. 

 

Premier: október 30. 

A sorozat az premierrel egy időben már az HBO GO-n is elérhető lesz. (Eredeti nyelvű előzetes)

 

További várható premierek az HBO-n és az HBO GO-n

Még mindig nem ért véget a premierek sora, hiszen októberben második évadával jön a Los Angeles-i rendőrnő, Angie Tribeca is, valamint a Blunt Talkban is másodszorra fut neki a sikernek Patrick Stewart. A vadonatúj Berlini küldetés (Berlin Station) egy besúgórendszerről szóló kémsorozatot ígér, november 5-én pedig a Cinemax gondozásában készült Gomorra második szériájában folytatódik tovább a nápolyi maffiabandák hatalmi harca. Október végén érkezik Az ifjú pápa olyan nagy nevek főszereplésével, mint Jude Law és Diane Keaton. A fiktív egyházi főméltóság, XIII. Pius élete október végétől elevenedik meg Paolo Sorrentino rendezésében.

Elsőbbségadás az HBO GO előfizetőinek

Az HBO GO előfizetői egyes tartalmaknál elsőbbséget élvezhetnek, és hamarabb megtekinthetik újdonságainkat, mint ahogyan azok a lineáris műsorszolgáltatás képernyőire kerülnének. Ilyen az október 3-án érkező Ash vs. Evil Dead második évada, amelyben a horrorfilmek legnagyobb hőseit megszégyenítő bátorsággal veszi fel a harcot a gonosz ellen a láncfűrészkezű Bruce Campbell.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció