Az SAP startup programja √ļjabb √°llom√°shoz √©rkezett

Újabb forduló nyílt meg az SAP-Techstars innovációs versenyén: a vállalati problémák megoldása után immár saját ötlettel és projekttel is lehet nevezni a közel 4,7 millió forintos összdíjazású, innovációs megmérettetésre.

Új szakasz kezdŇĎdött az üzleti világba belépŇĎjegyet kínáló régiós startupversenyben, amelyet a neves Techstars akcelerátor és az SAP szoftvervállalat közösen szervez. Az Innovmatch versenyben olyan egyedi alkalmazásokat fejleszteni kívánó hazai cégeket, startupokat, fejlesztŇĎi közösségeket, vagy éppen érett vállalatokat keresnek, akik saját ötleteik, projektjeik kapcsán használnák fel a világ egyik vezetŇĎ felhŇĎmegoldását, és régiós szinten kívánják magukat  megmérettetni.

 

Ehhez október 31-éig kell feltölteni egy bemutató filmet, kitölteni az online pályázati ŇĪrlapot. A legjobb csapat bejut a prágai nagydöntŇĎbe, ahol a nemzetközi zsŇĪri döntéshozói elŇĎtt kap lehetŇĎséget a bizonyításra.

 

A legkiválóbb ötletek, alkalmazások benyújtói ugyanis nem csak a verseny összesen közel 4,7 millió forint összegŇĪ pénzdíjára esélyesek, de a nagy nevek támogatásával az ügyfélszerzéshez is olyan háttértámogatást kaphatnak, amelyrŇĎl kis, vagy közepes csapatként nem nagyon álmodhatnak. A gyŇĎztes továbbá betekinthet a berlini startup ökoszisztémába, ahol nemzetközi kapcsolatokat építhet ki, és egy évig ingyenesen használhatja az SAP legmodernebb platformját. 

 

 

Milyen megoldással lehet pályázni? Bármilyennel, amely egy innovatív csapatban felmerül és amelyre a könnyen skálázható, SAP HANA technológián alapuló SAP Cloud Platform keretrendszert nyújthat. Az elmúlt évek legjobb megoldásai közé IoT (dolgok internete), mobil, ügyfélkapcsolati alkalmazások tartoztak, és a bemutatni kívánt megoldásoknak most is csak a képzelet szab határt. 

 

Ahogyan az elŇĎzŇĎ fordulóban, amikor meglévŇĎ üzleti problémákat kellett megoldani, most is lényeges az ötletesség, az újszerŇĪ megközelítés, és a megoldás bemutatása egy háromperces YouTube videó keretében. Ennek beadási (feltöltési) határideje október 31-e. A technológiát az SAP térítésmentesen bocsátja az indulók rendelkezésére, sŇĎt a könnyŇĪ programozást segítendŇĎ, oktatási anyaggal is ellátja a résztvevŇĎket. 

 

BŇĎvebb információ és jelentkezés: http://innovmatch.com/challenges

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció