Kevesebb mint egy hét és érkezik a Mobile Hungary konferencia

JövŇĎ héten szerdán megnyitja kapuit az idei Mobile Hungary konferencia, amelynek a jelmondata a Kezedben az életed! Szó lesz a GDPR-rendeletet érintŇĎ változásokról, a kriptovaluta bányászatról, szerveznek esport versenybemutatót és rapid randit is.

Kevesebb mint egy hét és kezdetét veszi az ötödik Mobile Hungary konferencia. A rendezvény célja, hogy bemutassa, hogy a mobil-  és okostechnológia hogyan jelenik meg mindennapi életünkben és milyen hatása van a kereskedelemre, a gazdaságra és a kommunikációs folyamatokra. A szervezŇĎk elŇĎszeretettel nevezik a rendezvényt edukációs workshopnak, ahol esettanulmányokkal, gyakorlati példákkal mutatják be a magyar piac sajátosságait. „Az idei konferencia jelmondata a ’Kezedben az életed’, amely azt jelképezi, hogy az okoseszközeink már-már a személyes chipünkké váltak, gyakorlatilag egész életünket irányítani tudjuk készülékeink segítségével.” – mondta Csermely Ákos az esemény fŇĎszervezŇĎje. 

 

Az idei rendezvény egyik legérdekesebb témája a Fintech témakörben szóba kerülŇĎ kriptonvalutáké, amelyeket a jövŇĎ pénzeszközének is neveznek, s amelyet bányászni is lehet most már nem csak saját programon keresztül van lehetŇĎségünk, de már felhŇĎ alapú alkalmazás keretében is. „A GDPR (Egységes Európai Adatkezelési Rendelet) valamint a PSD2 (egyszerŇĪen nevezzük pénzügyi liberalizációnak) bevezetésével óriási változások várhatók a pénzügyi piacokon, a kereskedelemben és ennek következtében a marketing és a média világában” – mondta el Csermely Ákos az esemény egyik legjelentŇĎsebb változást hozó témájáról. Az új adatvédelmi szabályzat nem csak a kereskedelemre lesz hatással, hanem a munkahelyeken alkalmazott okoseszközök használatára is, mint például a céges autóba telepített GPS-es fedélzeti kamera, a geolokációt lehetŇĎvé tevŇĎ céges “okos” eszközök, vagy az olyan felhŇĎ alapú alkalmazások, amelyekkel a munkavállalók számítógépes tevékenysége részleteiben is nyomon követhetŇĎ. 

 

 

A komoly témák mellett az idei Mobil Hungary-n szórakoztató programokkal is várják a résztvevŇĎket, ugyanis ismét lesz rapid randi lehetŇĎség, valamint visszatér az esport téma is, amelynek keretében egy rövid esport verseny bemutatót rendeznek, ahol bárki betekintést nyerhet az esport világába. „A Mobile Hungary konferencia tartja a lépést az elŇĎdökkel, igyekszünk teret biztosítani az innovatív témáknak. Erdemes lesz ellátogatni az idei rendezvényre is.” – összegez Csermely Ákos, a Mobile Hungary konferencia tulajdonosa. 

 

Az esemény programja: https://www.mobilhungary.com/program-2017-10-18-mobil-reklam

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció