A Telekom szerint n√∂vekszik a mobilnet forgalom az √ľnnepek alatt

Tavaly a karácsonyi ünnepek alatt 30%-kal többet mobilinterneteztek a Telekom ügyfelei, mint egy évvel korábban. Az idén bizonyára még ennél is intenzívebben nŇĎ a mobilnet forgalom, hiszen a Telekom ügyfelei közül egyre többen váltanak a teljes korlátlan, illetve a tematikus korlátlan mobilnetes csomagokra.

A Telekomnál arra számítanak, hogy további lendületet kap a mobilnet forgalom az ünnepek alatt, hisz december 24. 00:00 és 2017.12.26. 24:00 között a Telekom azon szerzŇĎdéses és feltöltŇĎkártyás lakossági és üzleti ügyfelei, akinek a csomagjában még nincs benne ezen alkalmazások korlátlan használata és felhasználható mobilnet egyenleggel rendelkeznek, úgy használhatják a Facebook és Instagram közösségi alkalmazásokat, hogy az nem csökkenti az adatkeretüket. (Az adatforgalmi kinullázás nem vonatkozik a fenti alkalmazásokon keresztül elérhetŇĎ, vagy azokba beágyazott videoforgalmakra.)

 

A karácsonykor korlátlanul használható közösségi alkalmazások révén várhatóan még több ügyfél kedvet kap ahhoz, hogy a #mindenkibelead hashtaggel fotókat osszon meg téli élményeirŇĎl, és ezzel támogassa az Autistic Art Alapítványt.  A Telekom minden feltöltött kép után 100 forintot utal az alapítványnak, az összegyŇĪjtött pénzt az autizmussal élŇĎ fiataloknak fenntartott otthonok fejlesztésére fordítják.

 

A szeretteinkkel, barátainkkal történŇĎ kapcsolattartásban a mobilhívás (70%)  és a chat (42%) dominál a karácsonyi idŇĎszakban – derült ki az eNET és a Telekom tavaly karácsonyi, a felnŇĎtt internetezŇĎk körében végzett felmérésébŇĎl. SMS-t és e-mailt csak tízbŇĎl három válaszadó szokott küldeni. A vezetékes telefonálás ebben az esetben is egyre kevésbé jellemzŇĎ (25%), helyét lassan átveszi az internetes telefonálás, melyet már 21 százalék használ.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció