IQRF-partnerséggel erősíti európai IoT-kínálatát a Tech Data

A Tech Data bejelentette, hogy stratégiai partnerségi megállapodást kötött az IQRF Alliance-szel. A Tech Data első informatikai forgalmazóként csatlakozik az olyan ökoszisztémák kiépítésével foglalkozó vállalatokat és intézményeket tömörítő szövetséghez, amelyek összefogják az IQRF-interoperábilis eszközöket és az azokhoz kapcsolódó felhő megoldásokat, átjárókat, szoftvereket, illetve mobil alkalmazásokat.

„Az IQRF Alliance-szel kötött partnerségünk révén számos olyan új IoT-implementációs partnerrel és gyártóval kerülhetünk kapcsolatba, akik bevonásával kiszélesíthetjük IoT-ökoszisztémánkat és átfogóbb portfóliót kínálhatunk partnereinknek” – mondta el Craig Smith, a Tech Data európai részlegének IoT illetve analitikai megoldásokért és szolgáltatásokért felelős igazgatója.

 

„Első informatikai forgalmazóként a Tech Data csatlakozása számos nagyszerű lehetőséget nyit meg mind az IQRF Alliance meglévő tagjai, mind maga a Tech Data előtt. Az IQRF Alliance azzal támogatja tagjait, hogy hatékony kommunikációs platformot biztosít számukra az IQRF Interoperabilitási Szabvány és promóciós támogató anyagok formájában, amelyek segítségével interoperábilissá tehetik eszközeiket, csökkenthetik költségeiket és növelhetik eladásaikat” – tette hozzá Simon Chudoba, az IQRF Alliance vezérigazgatója.

 

A szövetség partnereként a Tech Data is részt vesz a rendszeres időközönként szervezett IQRF találkozókon, többek között a Prágában április 24-25. között megrendezett IQRF Summit 2018 rendezvényen, melynek platina fokozatú támogatója. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció