√Ėt magyar fiatal √ļj utat nyithat a v√°rosi csomagsz√°ll√≠t√°sban

A Start it @K&H inkubátor ViddL csapata döntŇĎs lett a PowerUp! közép-európai energetikai versenyen. A hazai startup online rendszere a futárszolgálatoknál olcsóbb, igények szerinti szállítást és gyors, egyszerŇĪ csomagfeladási lehetŇĎséget kínál, új utat nyitva ezzel a városon belüli csomagszállításban. 

Május 8-án rendezték meg Közép-Európa legnagyobb energetikai versenye, a PowerUp! sorozat magyarországi fináléját, ahol elsŇĎsorban a mobilitás, a kiberbiztonság és az energiatárolás aktuális problémáira kerestek megoldásokat. A Start it @K&H inkubátor csapata, a ViddL, a dobogó harmadik fokára állhatott fel, annak az innovatív online platformnak köszönhetŇĎen, ami új utat nyithat a városon belüli csomagszállításban. Az ötfŇĎs startup így bekerült a novemberi Startup Campus Berlin esemény résztvevŇĎi közé, ahol európai befektetŇĎk és szakemberek várják majd az ígéretes vállalkozásokat. 

 

 

A fotón szereplŇĎ személyek: Domán-Kratochvill Dóra társalapító, ügyvezetŇĎ igazgató és Tüske Tamás üzletfejlesztŇĎ

 

„A ViddL egy olyan online platform, amely új lehetŇĎséget kínál a hazai szinten közel 310 milliárd forintos éves forgalmat bonyolító online kiskereskedelem számára. Rendszerünk a webshopokat és a szabadúszó futárokat köti össze, ezzel lehetŇĎvé téve egy rendkívül rugalmas csomagszállítási rendszert. A webáruház-tulajdonosok így kivételesen széles skálán adhatják meg a vásárlók számára leginkább megfelelŇĎ kiszállítási határidŇĎt, sŇĎt, a vásárlók akár egy általuk választott idŇĎszakra is kérhetik a kiszállítást. A futárok számára pedig egy egyénre szabott, vállalkozói státusszal mŇĪködtethetŇĎ, kötetlen munkalehetŇĎséget jelent, hiszen saját maguk határozhatják meg, hogy mennyit szeretnének dolgozni – foglalta össze platformjuk elŇĎnyeit Tüske Tamás üzletfejlesztŇĎ. 

 

A platform 2018 nyarán indul, majd egy 1 hónapos tesztidŇĎszakot követŇĎen bárki számára elérhetŇĎvé válik a szolgáltatás. „Júniustól egyelŇĎre Budapesten tesszük elérhetŇĎvé és finomítjuk megoldásunkat, és 2019-tŇĎl tervezünk megjelenni más nagyvárosokban is. Ezt követŇĎen pedig Közép-Kelet-Európában szeretnénk tovább terjeszkedni” – mutatta be a csapat ambiciózus céljait Tüske Tamás.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció