K√©zmŇĪves k√≥dol√°st rekl√°moz a Codecool "Indokolatlan √ľgyf√©lig√©ny" s√∂re

A programozók világa ihlette a Codecool kézmŇĪves sörét, melyet elsŇĎként az Informatikai Vállalkozások Szövetségének szeptember 13-14-én tartandó Menta konferenciájának résztvevŇĎi kóstolhatnak.

Az Indokolatlan Ügyféligény fantázianévre hallgató sörkülönlegesség típusát tekintve egy IPA. „NarancsszínŇĪ amerikai Indian Pale Ale, telt malátás testtel, hátulról intenzíven, ugyanakkor mégsem tolakodó módon, déligyümölcsös komló aromákkal támadva az ízlelŇĎbimbókat” – jellemezte egy, az adatvédelmi törvényre hivatkozva neve elhallgatását kérŇĎ programozó. Az IPA-kra jellemzŇĎen szŇĪretlen fŇĎzet receptje a Horizont Brewing alkotása, akik a palackozást is végzik.
 
 
 
A címkét tervezŇĎ Bene „bys” István, a Delta7 ügynökség art directora pont olyan briefet kapott, mint amit a programozók szoktak: nem volt bŇĎ lére eresztve. A grafika középpontjában az elfoglalt és túlterhelt IT top manager áll, aki egyelŇĎre még nem tud megbirkózni az Indokolatlan Ügyféligénnyel.
 
Ahogy azt az oktatott programnyelvek esetében teszi, a kézmŇĪves sörkínálatát is bŇĎvíteni tervezi a Codecool. A jövŇĎ alakulása miatt aggódó mérnökök ellazítására az IPA(R) 4.0 fantázianevŇĪ tétel lesz az ideális, míg a szabad verseny feltétlen hívei természetesen egy Porter alapú receptet kapnak. „Tervezzük továbbá, hogy olyan szupertitkos receptúrát is fŇĎzetünk, amit a szakértŇĎk se értenek. Ezt GDPR? KettŇĎt kérek! néven dobjuk majd piacra.” – avatta be az érdeklŇĎdŇĎket terveikbe Bonyhádi Gábor, a Codecool programozóiskola marketing igazgatója.
 
„Általában a kiscsoportos projektekben mindenféle adalékanyagok nélkül is hamar megindul a spontán erjedés, ez az ötlet is ennek a kreatív szellemiségnek az eredménye. Egy 12 hónapos intenzív programban ráfér néha a lazítás a résztvevŇĎkre. Ám, aki csak emiatt jelentkezne kurzusainkra, azt ki kell ábrándítsam: csak limitált példányszámban készülnek a söreink.” – mondja Boda József, a Codecool ügyvezetŇĎje.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció