Neked kell 100 millió?

Kivételesen nem egy adathalász, lehúzó spam subjectjére utal a cím, hanem egy pályázatra, amelynek keretében hardverfejlesztési projetkteket, a nemzetközi piacokon is sikerre esélyes, korai és seed stádiumban lévŇĎ startupokat keres az Intellitext akcelerátor. A vállalat a finanszírozás mellett folyamatos mentorálással, infrastruktúrával és kapcsolatrendszerrel segíti az innovatív projekteteket.

Az Intellitext stratégiai együttmŇĪködést alakított ki az Antenna Hungária Zrt, AHa!, Brain Store és a Metropolitan Egyetem (METU Garage) akcelerátor programokkal is, melynek eredményeként ezen programokban is befektetési partnerként segíti a startupok finanszírozását.
 
Nagy és gyors növekedési lehetŇĎséget, kiterjedt szolgáltatásokat és maximum 100 millió forintos befeketítési lehetŇĎséget kínál az Intellitext startup inkubátor. Az akcelerátor korai stádiumban lévŇĎ vállalkozások kutatás-fejlesztési projektjeinek támogatásával foglalkozik, melyek innovatívak, széles körben felhasználhatók és a nemzetközi piacokon is versenyképesek.
 
A befektetŇĎ elsŇĎsorban – de nem kizárólagosan – hardver területen mŇĪködŇĎ startupokba invesztál. A spin-off projektek K+F tevékenységét követŇĎen jól megalapozott piaci bevezetés után a cél a megfelelŇĎ piaci részesedés megszerzése, biztosítva a folyamatos elŇĎnyt a versenytársakkal szemben.
 
Az inkubátor összesen maximum 721 millió forintot tervez befektetni 8-20 projektbe, de emellett teljes körŇĪ üzleti támogatást is biztosít a kiválasztott startup vállalkozásoknak, melyek növelik a vállalatok sikerének esélyét a kockázatos, kezdeti fázisban.
 
Jelen program keretében az Antenna Hungária Zrt, AHa!, Brain Store és a Metropolitan Egyetem (METU Garage) akcelerátor programokban résztvevŇĎ legjobb pályázók is tŇĎkeinjekcióban részesülnek. 
 
Az Intellitext inkubációs programja a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával valósul meg, az „Innovációs ökoszisztéma" (ÖKO_16) címŇĪ program keretén belül. 
 
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció