A Sz√°ml√°zz.hu szakmai befektetŇĎje a Visma Csoport

A Számlázz.hu vezetŇĎ online számlázóhoz 2018 októberében 50%-os tulajdonostársként csatlakozott a Visma. A norvég központú Visma Csoport a skandináv régió vezetŇĎ szolgáltatója az üzleti szoftverek és e-kereskedelmi informatikai fejlesztések területén. 

A Számlázz.hu és a Visma közös célja olyan, a cégek ügyvitelét támogató informatikai és pénzügyi szolgáltatások elindítása a hazai KKV-k számára, amelyekre jelenleg nincs példa Magyarországon. A Számlázz.hu százezer felhasználója számára az együttmŇĪködés új távlatokat nyit a megszokott innovatív, ügyfélorientált szolgáltatások megtartása és továbbfejlesztése mellett.

 

A 2005 óta mŇĪködŇĎ online számlázó nevéhez fŇĪzŇĎdik az e-számlázás magyarországi elterjesztése, egyedülálló e-kereskedelmi szolgáltatások elindítása, valamint az elsŇĎ hazai üzleti fintech megoldás, az autokassza megvalósítása. Az online számlázó ismét szintlépésre készül: új hároméves stratégiája részeként olyan modern, a digitális kornak magas szinten megfelelŇĎ szolgáltatások bevezetésén dolgozik, amelyekre jelenleg nincs példa Magyarországon. Ahogy a 2011-es stratégiai váltás óta tökéletesen új paradigmát teremtett, ismét hiánypótló megoldásrendszer elindítására készül, ezúttal nemzetközi stratégiai partnerével, a Visma Csoporttal közösen.

 

A Visma mind szolgáltatásaiban, mind üzleti filozófiájában a Számlázz.hu értékeihez szorosan kapcsolódó szemlélettel mŇĪködik, a cég kontrollja az alapítók kezében marad.

 

A Számlázz.hu felhasználói továbbra is az eddig megismert szolgáltatási csomagokat vehetik majd igénybe, változatlan árakon, viszont egyre bŇĎvülŇĎ kényelmi funkciókkal. “A Számlázz.hu víziója mindig az volt, hogy a hazai vállalkozók minél több innovációhoz juthassanak. Ebben a víziónkban osztozik a Visma is, amely nemzetközi tudását és tapasztalatát adja a jövŇĎbeli fejlesztésekhez. Ez a partnerség olyan további, emelt értékŇĪ üzleti szolgáltatások lehetŇĎségét nyitja meg a Számlázz.hu felhasználói számára, melyeknek egyértelmŇĪen ŇĎk, és az ŇĎ vevŇĎik lesznek a nyertesei“ – mondta Stygár László, a Számlázz.hu egyik alapító-tulajdonosa, szolgáltatásfejlesztési vezetŇĎje.

 

A Számlázz.hu és a Visma Csoport megállapodása egy közel egyéves munka eredményeként jött létre – ez idŇĎ alatt a Számlázz.hu felhasználói köre megduplázódott, október elején érkezett a százezredik regisztrált felhasználó. Az üzlet tetŇĎ alá hozásában tranzakciós tanácsadóként az Invescom, stratégiai tervezŇĎként pedig a Smart Commerce Consulting vett részt.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció