Gyorsabb és rugalmasabb Xerox nyomdagép

Az elŇĎrejelzések szerint a színes tintasugaras nyomdai szolgáltatások iránti kereslet 2022*-ig várhatóan a mostani ötszörösére növekszik majd. Ez azt is jelenti, hogy a nyomdáknak nagyobb termelékenységre és rugalmasságra lesz szükségük ahhoz, hogy ehhez a növekedéshez hozzájárulhassanak. 

Annak érdekében, hogy ezzel az elvárással ügyfeleink lépést tudjanak tartani, a Xerox 40 százalékkal növelte Xerox Brenva HD Production Press nyomdagép nyomtatási sebességét, valamint lehetŇĎvé tette a tekercsbŇĎl történŇĎ papíradagolást a folyamatos mŇĪködés érdekében. 

 

Termelékenység növekedés

A fejlesztéseknek köszönhetŇĎen az új Brenva HD kétoldalas nyomtatási sebessége percenkénti 197 A4-es oldalról 275 oldalra növekedett. Ezáltal lehetŇĎvé téve a szolgáltatóknak, hogy a tintasugaras nyomtatás által kínált elŇĎnyöket több területen kihasználhassák, nagyobb mennyiségben, mindezt kiváló minŇĎség mellett.

 

„A nyomtatási sebesség, a munkafolyamatok hatékonysága és az üzemeltetési költségek a legfontosabb tényezŇĎk, amelyeket a tintasugaras nyomdagépek beszerzésekor figyelembe vesznek.” - mondta Marco Boer, IT stratégiai alelnök. „A Brenva HD nyomtatási sebességének növelése azt jelenti, hogy a szolgáltatók nagyobb mennyiségben és gyorsabban tudnak nyomtatni, különösen olyan kulcsfontosságú területeken, mint a DM levelek vagy a tranzakciós nyomdatermékek gyártása.”

 

 

Nyomtatási rugalmasság

A Xerox technológiai partnerével a Tecnauval együttmŇĪködve elérhetŇĎvé teszi a Tecnau SheetFeeder BV tekercsadagoló rendszert is, így lehetŇĎvé válik akár kilenc órán keresztül is a folyamatos vágott papír adagolása. A Brenva HD az elsŇĎ olyan, vágott papírt használó tintasugaras nyomdagép, amely lehetŇĎvé teszi a tekercsbŇĎl történŇĎ papíradagolást, így hosszabb nyomtatási feladatok is kivitelezhetŇĎk anélkül, hogy gyakran újra kellene tölteni a papíradagoló tálcát. 

 

Több applikáció, nagyobb nyereség

Annak érdekében, hogy a nyomtatási szolgáltatóknak még több lehetŇĎségük legyen új alkalmazások készítésére, a Brenva HD-val mostantól akár 270 g / m2 papírra is lehet nyomtatni. Az Brenva HD segítségével gyorsan és hatékonyan állíthatók elŇĎ olyan nyomdatermékek, amelyekhez vastagabb és nehezebb médiumok használata szükséges. 

 

„Folyamatosan keressük azokat a lehetŇĎségeket, amelyek lehetŇĎvé teszik az új, hatékony üzleti lehetŇĎségek felkutatását ügyfeleink számára. A Brenva HD fejlesztésénél ezeket a szempontokat vettük figyelembe" - mondta Ragni Mehta, a Xerox Cut Sheet Business üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Ügyfeleink mostantól a nyomtatási feladatok elvégzésére koncentrálhatnak, maximálisan növelve üzleti potenciáljukat és növekvŇĎ bevételeiket, függetlenül a futási idŇĎtŇĎl."

 

A könyv-, tranzakciós és direkt mail szegmensek tintasugaras nyomtatásában nagymértékŇĪ növekedése várható a következŇĎ években. A Brenva HD ehhez növekvŇĎ teljesítményével és új tekercsadagolási rendszerével járul hozzá, ezáltal növelhetŇĎ a kapacitás, csökkenthetŇĎk a mŇĪködési költségek és nŇĎ a nyomdák nyeresége. 

 

ElérhetŇĎség

A Brenva HD sebességnövelŇĎ opció már Magyarországon is elérhetŇĎ. A készlet az új nyomdagépekhez és a meglévŇĎ berendezésekhez is rendelhetŇĎ.

 

_______________ 

* IT Strategies’ The Production Cut-Sheet Inkjet Market, 2018. július

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció