R√©gi-√ļj vezetŇĎ a Laurel k√∂tel√©k√©ben

Ortutay György neve nyilván nem ismeretlen azok számára, akik a cég törzstagjaként már több éve részt vesznek a Laurel Számítástechnikai Kft. életében. A kipróbált szakember 2006 és 2007 között ügyvezetŇĎként mŇĪködött, most pedig a kis- és nagykereskedelmi szoftverek fejlesztésével foglalkozó cég kereskedelmi- és marketingigazgatói posztját kapta meg.

Ortutay György a Budapesti MŇĪszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát. Az elmúlt években ügyvezetŇĎi és kereskedelmi igazgatói pozíciókat töltött be IT és jármŇĪipar területén tevékenykedŇĎ cégeknél. Pályáját hardver- és szoftverfejlesztŇĎként kezdte a Budapesti Híradástechnikai Gyárnál, a Laurelnél pedig már komoly szerepet vállalt az új vezetŇĎi információs rendszer felállításában, az értékesítési csapat újraszervezésében, a CRM rendszer létrehozásában, részt vett a SW fejlesztŇĎi erŇĎforrások racionalizálásában és az ügyfélszolgálat illetve a hot line support átszervezésében.

 

A Laurelnél ezúttal 2018. augusztus 1-jén kezdte meg a munkát. Feladatai közé tartozik az új üzletek, lehetŇĎségek és irányvonalak felkutatása, valamint az új értékesítési stratégia kidolgozása, az ügyfél-akvizíció, és a nemzetközi értékesítési csatorna kiépítése.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció