Technol√≥giai vezetŇĎt igazolt a QUADRON

Februártól Szekeres Balázs információbiztonsági szakember erŇĎsíti a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft. csapatát. A szakértŇĎ több mint 20 éves IT-biztonsági tapasztalattal rendelkezik, korábban a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központnál és az Erste Banknál is dolgozott vezetŇĎként. A QUADRON-nál nemcsak a mérnöki csapat irányításáért, hanem a technológiai szolgáltatások és termékek fejlesztéséért is felel majd, hazai és nemzetközi piacokon egyaránt.

Szekeres Balázs a KönnyŇĪipari MŇĪszaki FŇĎiskolán végzett biztonságtechnikai mérnökként és biztonságszervezŇĎként, majd a Budapesti MŇĪszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett bankinformatikai szakmérnöki diplomát. Karrierjét az Ernst and Young-nál kezdte vezetŇĎ tanácsadóként. 

 

Ezután dolgozott többek között a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központnál, ahol mŇĪszaki igazgatóként részt vett egy nemzetközi szinten beágyazott és elismert kibervédelmi központ (CERT-Hungary) létrehozásában és sikeres mŇĪködtetésében – eddigi karrierje során erre a projektre a legbüszkébb. Pályafutását a NISZ-nél (Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.) folytatta informatikai biztonsági igazgatóként, késŇĎbb pedig az Erste Bank információbiztonsági vezetŇĎjeként, egy közel 20 fŇĎs csapatot irányítva felelt a vállalat információ- és kiberbiztonságáért. 

 

A QUADRON-nál a mérnöki csapat vezetése és a technológiai stratégia továbbfejlesztése mellett a területhez kapcsolódó szolgáltatások – például a sérülékenység-vizsgálatok, QSOC és QSOS szolgáltatások -, valamint a termékek és a cég demóközpontjának fejlesztése lesz a fŇĎ feladata. Mindezt szoros együttmŇĪködésben végzi majd a vállalat tanácsadási üzletágával és annak vezetŇĎjével, Solymos Ákossal. Mivel a magyar cég nemcsak itthon, hanem 5 másik országban is aktív, projektjeit a nemzetközi és hazai színtéren egyaránt kell majd koordinálnia.

 

Balázs szabadidejében szívesen horgászik és vitorlázik, valamint sosem hagyja ki fia jégkorongmérkŇĎzéseit. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció