Égető kérdések megvitatásával kezdte meg a távolléti oktatást az ELTE Informatikai Kara

Az Informatikai Kar vállalkozási ismereteket nyújtó kurzusain minden szinten  a járványügyi helyzet generálta változásokat elemezték.

Az ELTE Informatikai Kara a képzés minden szintjén (BSc, MSc, PhD) biztosít hallgatói számára olyan innovációs, vállalkozási és menedzsment alapismereteket, amelyek nemcsak hozzájárulhatnak ötleteik megvalósításához, a kreatívabb munkakörnyezetek megértéséhez és az azokban való sikeresebb részvételhez, hanem a jelenkor gyorsan változó kihívásaira adandó válaszok kapcsán nélkülözhetetlen soft skilleket is fejlesztik.

 

 

Ezen kreatívitást és alkalmazkodási készséget is fejlesztő kurzusok elsők között tudták lekövetni a járványhelyzet okozta változásokat, a piaci szereplők első reakcióinak és a várható globális változásoknak elemzése mellett izgalmas diszkussziókat kezdeményezve a szemináriumi munkák keretében.

 

 

A távolléti oktatáshoz igazodó online kurzusok rugalmassága lehetővé tette, hogy az EIT Digital  PhD hallgatók számára szervezett Business Modelling kurzus keretében az üzleti modellek generálása kapcsán felmerülő bizonytalansági kérdéseket vizsgálják; míg a BSc hallgatók a nagy tech óriások startégiaváltását elemzik. Az Innosocial aspects of entrepreneurship c. elektív MSc tárgy hallgatói pedig kísérletet tesznek az üzleti szereplők társadalmi felelősségvállalás területén megfigyelhető, változó taktikáinak értékelésére.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció