Vatera segítség a COVID-19 elleni küzdelemhez

A Vatera 600 000 forint értékű egészségügyi eszközzel támogatja a Szent László Kórházat a koronavírus elleni küzdelemben a súlyos betegek ellátásához. A kórház vezetősége által kiválasztott eszközöket Dr. Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház Infektológiai osztályának vezetője vette át a Vatera csapatától.

„Intézményünk kiemelt szerepet tölt be a COVID-19 terjedésének megelőzésben és a betegek ellátásban, így infektológiai osztályunk a járvány elleni harc központjának számít. A rendelkezésünkre álló eszközök kihasználtsága, illetve a vészhelyzetekben történő lehető leggyorsabb ellátás biztosítása miatt evidens volt, hogy kiegészítő egészségügyi eszközöket, például mobil váladékszívókat kérünk az online piactértől, amikor a Vatera opcionálisan felhasználható segítséget ajánlott a számunkra. Ezeket az eszközöket a súlyos állapotban lévő koronavírusos, tüdőgyulladásos fertőzöttek esetében használjuk a légutak tisztítására. Egy géppel egy pácienst heteken keresztül lehet sikeresen és biztonságosan kezelni, ezért ezek az eszközök nagy segítséget jelentenek most a koronavírus elleni harcban" – mondta Dr. Szlávik János a Dél-pesti Centrumkórház Infektológiai osztályának osztályvezetője.

 

A fotón szereplő személyek jobbról balra: Dr Szlávik János, Dél-pesti Centrumkórház Infektológiai Osztály osztályvezető; Nikl Ferenc, Vatera értékesítési vezető; Szarka Tibor, Dél-pesti Centrumkórház Infektológiai Osztály vezető ápoló; Szabó Tünde, Vatera marketingvezeztő, Szwedo Albert, Vatera

 

„A koronavírus-járvány hatalmas terheket ró az egészségügyi intézményekre, közülük is kiemelkedően nagyot a Dél-pesti Centrumkórházra, ahol a súlyosabb állapotban lévő koronavírus-betegeket ápolják. Szerettünk volna kicsit enyhíteni a terheiken, és a támogatásunkkal kifejezni megbecsülésünket az iránt a munka iránt, amit nap mint nap végeznek a vírus leküzdéséért” – mondta Szanitter Áron, a Vatera vezetője.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció