Tanároknak szóló digitális tananyag-fejlesztési pályázatot indít a Telenor HiperSuli

Pedagógusoknak indít pályázatot a Telenor. A cél a tanárok támogatása, az oktatást segítő online lehetőségeik bővítése. Pályázni egy rövid jelentkezés formájában május 28-ig, a HiperSuli weboldalán lehet.

A digitális tanrend bevezetése nemcsak a diákokat és a szülőket, hanem a pedagógusokat is komoly kihívás elé állította. Kérdés, hogy a karantén ideje alatti online tanulás miként változtatja meg az ősztől újra induló iskolai oktatást, de az biztos, hogy az ezen időszak alatt elsajátított készségeket sokan szeretnék majd integrálni a korábban alkalmazott módszerek közé, és hogy sok olyan online oktatási gyakorlat született, ami más tanárok hasznára válhat. Ezt a frissen keletkezett és aktuális tudást szeretné felszínre hozni és a pedagógusok számára közkinccsé tenni a Telenor most induló pályázata.

 

A május 14-én startoló HiperSuli tanári tananyag-fejlesztő pályázatra felsőfokú pedagógiai végzettséggel rendelkező tanárok jelentkezhetnek. A folyamat egyszerű, a pedagógusok hipergyorsan, pár kattintással adhatják be pályázatukat. Jelentkezni egy kiválasztott téma, illetve a tananyaggal megcélzott korosztály megjelölésével lehet. A jelentkezés során a tanárok használhatják már meglévő ötleteiket, nem szükséges teljesen új projektekkel pályázni. A nevezéseket az alábbi témakörökben várják: kooperatív munka/kollaboráció, számonkérés, virtuális osztályterem, új ismeret átadása/interaktív prezentálás.

 

 

A pályázatok beérkezési határideje május 27., éjfél. A jelentkezés az alábbi linken adható le: https://hipersuli.hu/tanari-palyazat

 

A május 27-éig beérkezett jelentkezésekből az ötlet megvalósíthatóságát figyelembe véve szakmai zsűri választ ki maximum 25 pályázót, akik részt vehetnek a Webuni képzésén. Ennek során a pályázók segítséget kapnak a tananyag videós kidolgozásában, ami felkerül a HiperSuli oldalára.

 

A szakmai zsűri a publikált videók elkészítői közül tíz fő díjazottat hirdet, akik a munkájukhoz szükséges Hipernet-hozzáférés mellett 100 ezer forint értékű nyereményben is részesülnek. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció