A Wipro nyerte az E.ON infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási pályázatát

A Wipro Limited, a világ egyik vezető informatikai, tanácsadási és üzleti folyamatszolgáltatással foglalkozó vállalata bejelentette, hogy elnyerte a németországi E.ON több évre szóló stratégiai, infrastruktúra-modernizációs és digitális átalakítási szolgáltatásokra kiírt pályázatát.

A Wipro hibrid felhőmodellé alakitja át az E.ON meglévő adatközpont-műveleteit a BoundaryLess Enterprise (BLE) keret, valamint a Wipro HOLMES, mesterséges intelligencia (AI) és automatizálási platform felhasználásával. A társaság együttműködik az E.ON-nal az adatközpontok ökológiai lábnyomának csökkentése, az infrastruktúra korszerűsítése és az operatív hatékonyság elérése érdekében, és integrált képet ad az adatközponti működésről. A Wipro AI fogyasztás-alapú hibrid felhőtárhely-stratégiája segíti az E.ON munkafolyamatainak optimalizálását, és hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyabban nyújtson kiemelkedő vevői élményt.


Marcus Schaper, az E.ON SE digitális és technológiai vezérigazgatója azt mondta: „A felhő-átalakitás kulcsfontosságú eleme annak a digitális átalakulásnak, amely a jobb holnap felé vezet. Biztosak vagyunk abban, hogy a Wipro stratégiai partnerként támogat majd bennünket felhőstratégiánk legmegbízhatóbb és leghatékonyabb végrehajtásában. ”


N. S. Bala, a Wipro Limited Energiaügyi, Természeti Erőforrások, Közművek és Építőipari Globális vezetője, elmondta: „Örülünk, hogy az E.ON stratégiai átalakulásának részesei lehetünk, és támogatni fogjuk digitális utazását. Az AI által támogatott hibrid felhőtárolási stratégiánk lendületet ad az E.ON azon üzleti elképzelésének, hogy folyamatosan technológiailag fejlett, ügyfél-központú energia-megoldásokat szállítson vevőinek. "


Hozzátette: „A jövő fogyasztóit kiszolgáló szervezetek számára az energia-konvergencia gyorsan változó világában stratégiai szükségletté vált a hatékonyságot és eredményességet jobban szolgáló működési dinamika. A Wipro a legnagyobb közművekkel való együttműködés során mélyreható tapasztalatokat szerzett az energia-értéklánc, valamint az új és a kialakulóban lévő technológiák alkalmazása terén, amelyek hozzájárulnak ahhoz, az E.ON számára ezt a rendkívül értékes alkalmazást szállíthassuk.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció