5+1 képzés, mellyel könnyen indíthatsz saját vállalkozást

A vállalkozói életforma egyre vonzóbb a fiatalok körében, de sokaknak nincs ötlete, milyen vállalkozást indítsanak. Szerencsére ma már rengeteg szakmai képzés van, melyek elvégzése után viszonylag gyorsan, jelentŇĎs befektetés nélkül, akár egyedül is el lehet indítani egy vállalkozást.

A TanfolyamOKJ.hu tanfolyamkeresŇĎ portál összegyŇĪjtötte, mely képzések elvégzésével lehet könnyen piacképes vállalkozást indítani.

 

1. EdzŇĎ, fitness instruktor

Mindened a mozgás, szeretsz emberek között lenni? A haverok mindig hozzád fordulnak edzési tippekért? Váltsd készpénzre a hobbid, tarts profi egyéni vagy csoportos edzéseket, készíts személyre szabott edzéstervet, esetleg oktatóvideókat. Ehhez elsŇĎ lépésként érdemes elvégezni egy Sportoktató vagy Fitness Instruktor tanfolyamot.

 

2. Coach

Az utóbbi években az emberek már nem csak a testüket tartják karban, de a szellemi fejlŇĎdésükre is szívesen áldoznak.

 

A magasabb életminŇĎségre való törekvés is egyre több emberben ott van, és kevésbé idegenkednek attól, hogy külsŇĎ segítséget vegyenek igénybe, ha elakadnak az életük valamely területén. És ami nem mellékes, hogy szívesen fizetnek is ezért.

 

Mindezek lehetŇĎvé teszik, hogy életvezetési tanácsadóként, azaz life coachként érj el sikereket.

 

3. Marketing kivitelezŇĎ

Csak a magyar piacon vállalkozások tízezrei küszködnek a vevŇĎszerzéssel, és nyitott pénztárcával állnak sorba olyan szakembereknél, akik segítenek megoldani a problémáikat.

 

Nem muszáj komplett marketing kivitelezést vállalnod, azaz nem kell értened mindenhez. Kiválaszthatod a marketing egy részterületét, és vállalhatsz kivitelezési munkákat csak ezen a területen. Például készíthetsz chatbotokat, vállalhatsz Facebook hirdetést, Instagram fiók kezelést.

 

4. Grafikus

Grafikusként cégek arculatát, online és offline hirdetési anyagait tervezheted meg. Ha kreatív vagy, és a nap nagy részében szívesen dolgozol számítógéppel, egyedül, a saját környezetedben, ez Neked való szakma lehet. Ügyfelekkel persze fogsz kapcsolatot tartani, de ez az idŇĎd kisebb hányadát teszi ki.

 

5. WeboldalkészítŇĎ

Az alap, hogy egy vállalkozásnak legyen saját weblapja és saját blogja. Még ma, a social média korában is elengedhetetlen, hogy legyen egy saját felületed: egy saját domainen lévŇĎ weboldal, amit Te tartasz kézben, és nem függsz a közösségi oldalak folyton változó algoritmusaitól. Ezen a téren elképesztŇĎ hiányosságokkal lehet találkozni.

 

Itt a lehetŇĎség, hogy kiszolgáld a weblappal nem rendelkezŇĎ (vagy silány weblappal rendelkezŇĎ) vállalkozók ezreit.

 

A grafikushoz hasonlóan, a weboldalkészítŇĎ munkát is akkor érdemes választanod, ha vonz a számítógépes munka, és elŇĎnyként éled meg, ha az idŇĎd nagy részében egyedül dolgozol, a saját tempódban. Persze ügyfelezni itt is kell valamennyit, de ha egyszemélyes vállalkozásban gondolkodsz, akkor a munkaidŇĎd nagyobb része egyedül telik.

 

+1 Vállalkozói online tanfolyam + mentorprogram

Egy jó ötlet elengedhetetlen, de közel sem elég egy vállalkozás sikeres mŇĪködéséhez. Ezen kívül otthon kell még lenned olyan témákban, mint mondjuk a piackutatás, a különbözŇĎ üzleti modellek, a vevŇĎszerzés, és valamilyen szinten természetesen az adózási kérdések.

 

A vállalkozásod kezdŇĎ lépéseiben nagy segítség lehet egy olyan képzés, mely gyakorlatias tanácsokat ad az induláshoz.

 

A sikeres vállalkozások alapja a folyamatos fejlŇĎdés. A TanfolyamOKJ.hu tanfolyamkeresŇĎ portálon további képzéseket és ötleteket találsz, melyek segítenek, hogy vállalkozásod hatékony és eredményes legyen.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció