Elismert pénzügyi szakértő csatlakozott az EY-hoz

Új partnerrel erősíti könyvvizsgálati szolgáltatásait Magyarország egyik vezető tanácsadó cége. Szépfalvi Zsuzsanna az elmúlt 25 év során hazai és nemzetközi bankok, befektetési társaságok és biztosítók kiemelt auditoraként dolgozott. 

Idén július 1-jétől partnerként csatlakozott az EY könyvvizsgálati üzletágához Szépfalvi Zsuzsanna. A szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, ahol banki, biztosítási és befektetési szolgáltatásokat nyújtó, tőzsdén jegyzett szervezetek könyvvizsgálatait irányító audit partner volt. Korábban a Deloitte és az Arthur Andersen tanácsadócégeknél töltött be szenior pozíciókat. Zsuzsanna karrierje során átfogó ismereteket szerzett a bankszektorban működő hazai és nemzetközi társaságok számára kínált számviteli tanácsadás, portfólióminőség-ellenőrzés és szervezeti átvilágítás területén.

 

„Célom, hogy a digitális átalakulás nyújtotta lehetőségekkel minél hatékonyabban támogassuk a pénzügyi szektort, és olyan értékteremtő szolgáltatásokat hozzunk létre, amelyek egyszerre növelik az intézményekbe vetett társadalmi bizalmat és a szervezetek versenyképességét” – emelte ki Szépfalvi Zsuzsanna, az EY újonnan csatlakozott audit partnere.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció