Forma 1-es sportfogad√°s

A sportfogadások tárháza igen széles, ma már szinte bármire fogadhatunk, ami a versenyrŇĎl szól. Az autóversenyek is ebbe a kategóriába tartoznak: vagyis akár kedvenc Forma 1-es versenyzŇĎnkre is fogadhatunk egy-egy futamon.

Ha sport, akkor legtöbbször olyanok jutnak eszünkbe, mint a labdajátékok, különféle sportversenyek, szerencsejátékok. Sokan nem is tudnak róla, hogy akár a legnépszerŇĪbb autósport, a Forma 1-es versenyzŇĎkre is megtehetjük tétjeinket.

Az gondolnánk, újkeletŇĪ fogadási lehetŇĎségrŇĎl van szó, azonban ez korántsincs így: már az 1950-es években is elŇĎfordultak fogadások a sportágban, amikor az még csak gyerekcipŇĎben járt. Manapság az online fogadóirodák és fogadóoldalak kínálta lehetŇĎségek száma szinte végtelen.

Ha Forma 1-es fogadásról beszélünk, akkor szintén számos bukméker oldal verseng a felhasználók kegyeiért, csak ki kell választani a számunkra megfelelŇĎt, és már meg is tehetjük tétjeinket. A F1 fogadás legalább olyan izgalmas, mint magának a futamoknak a megtekintése.

A Mithtytips oldala pedig segít nekünk megtalálni a legjobb szolgáltatót, számos sportfogadási oldalt listáz egy helyen, és átfogó képet ad arról, hol milyen lehetŇĎségek állnak rendelkezésünkre.

Az egyes oldalak rangsorolását is megtaláljuk, egymás alatt listázva az értékelésekkel, a kiemelt elŇĎnyökkel és hátrányokkal egyaránt. Ugyanis ez utóbbi is fontos, hiszen a a negatív tényezŇĎk még inkább befolyásolhatják a választást. Lehet, hogy valakinek nem hátrány, hogy késŇĎbb kapja meg a kifizetéseket, ha cserébe fizethet például egy adott bankkártyatípussal, illetve a bónusz mértéke ugyanilyen sarkalatos pont lehet. A rövid összehasonlítások mellett pedig hosszabb véleményeket is olvashatuk egy-egy oldalról.

És hogy mire is tehetik meg tétjeiket a Forma 1-es rajongók? Lehet fogadni a hat legjobb helyezésre, a futamgyŇĎztesre, vagy akár a legjobb konstruktorra a mezŇĎny ellenében. Az F1 fogadóirodák egy része azt is lehetŇĎvé teszi, hogy a verseny alatt kössünk élŇĎ fogadást.

Ha valaki kezdŇĎként dönt úgy, hogy belevág a fogadásokba, tippeket és tanácsokat is kap az oldalon arról, mire is érdemes odafigyelnünk. Számos kérdést boncolgatnak az oldalon, igyekeznek egyértelmŇĪ válaszokat adni a fogadni vágyó felhasználóknak. Nem mindenki számára egyértelmŇĪek a fogalmak, fogadási lehetŇĎségek, így bármennyire is Forma 1-es rajongó valaki, ez még nem jelenti azt, hogy a sportághoz kapcsolódó fogadási lehetŇĎségekkel, azok esélyeivel is tisztában van. Lehet, hogy valami rajongóként, nézŇĎként izgalmasnak tŇĪnik, azonban fogadások tekintetében nem biztos, hogy ez lesz, ami igazán jövedelmezŇĎ lehet. Ilyenek például a különféle kavalifikációs versenyek is, melyekrŇĎl nincs túl sok információ, és a tapasztalt fogadók inkább arra használják ezeket a versenyeket, hogy új információt gyŇĪjtsenek a pilótákról, mintsem fogadásokra.

Ha pedig az értékelések révén még mindig nem sikerült meggyŇĎzni minket, az ilyen típusú site-ok legjobb 5 versenyzŇĎjérŇĎl további hasznis infókat találunk, többek között arra is választ kaphatunk, melyik milyen területen bizonyul a legjobbnak.

Ez a sokszínŇĪ site nem csupán angolul érhetŇĎ el. A szolgáltató jóvoltából egy teljesen magyar nyelvŇĪ felület várja a felhasználókat, és nem csak a Forma 1-es fogadások tekintetében, hanem az egész site elérhetŇĎ magyar nyelven.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció