Shelly okoseszközök a hatékony biztonságtechnika céljából

Ebben a bejegyzésben arra fogunk rávilágítani, hogy milyen extra hozzáadott érték rejlik a Shelly okoseszközök használatában akkor, ha a biztonságtechnika korszerű kialakítása a célunk. Ennek érdekében egy-egy modell fizikai paramétereire, illetve a használatból fakadó előnyökre is igyekszünk majd felhívni a figyelmet.

Dióhéjban a Shelly márkáról és az általuk képviselt minőségről

A Shelly gyakorlatilag egy termékcsalád elnevezése, aminek az Alterco nevű vállalat a gyártója. Nemrégiben léptek a piacra, ugyanakkor az általuk megvalósított forradalmi megoldásokkal gyakorlatilag lázba hozták az iparágat.

Merthogy a Shelly megoldások viszonylag kisebb méretűek, elképesztően könnyen vezérelhetők, ennek köszönhetően pedig a biztonságtechnikában alkalmazott okoseszközök legmagasabb színvonalát testesítik meg.

Ráadásul a Shelly eszközök mellett igénybe vehető Cloud, valamint a Shelly ingyenesen használható saját applikációja szintén egy pluszt jelent a felhasználói élmény szempontjából.

A Shelly okoseszközök szerepe a biztonságtechnika korszerű kialakítása kapcsán

A Shelly okoseszközök nagyszerű használhatóságát remekül szemléltetik a különféle fizikai paraméterekkel bíró DIN-sín adapterek. Ezek a viszonylag apró, ugyanakkor annál fontosabb kiegészítők abban játszanak jelentős szerepet, hogy a segítségükkel a Shelly 1 és Shelly 1PM okosrelék beszerelése a villamossági szekrényekbe és sínes villamossági dobozokba könnyedén megtörténhessen.

Vagyis a beszereléssel és az üzembe helyezéssel kapcsolatos munka könnyedén megvalósulhat, és persze aránylag rövid idő alatt. Ezek a kellékek egyébként beltéri alkalmazáshoz javasoltak, egytől egyig magas minőséget képviselve. Korszerű 3D nyomtatási technológiával gyártják őket, méghozzá PETG műanyag felhasználásával, hajszálpontosan ügyelve a minőségi követelményekre.

A Shelly okoseszközök alkalmazásából fakadó egyéb előnyök

Ha már az okoseszközök alkalmazásának a hozzáadott értékét vizsgáljuk, akkor mindenképp ki kell emelnünk a különféle okosvezérlőket. A Shelly márkájú modern darabok rendre praktikus megoldást kínálnak, hiszen a meglepően kicsi méretük miatt gyakorlatilag bárhol elférnek.

Példának okáért egy kapcsolóaljzatban vagy akár szerelődobozba is meg tudjuk oldani a beszerelésüket. Ráadásul ami a kapcsolódást illeti, a modern WiFi-technológiát alkalmazva működnek.

Ennek köszönhetően pedig a különféle kapcsolások okosvezérlése szempontjából nem is igazán kívánhatnánk korszerűbb opciót. További hozzáadott értéket jelent ezeknél a korszerű modelleknél az is, hogy a segítségükkel a hét napjaira beállítható ki- és bekapcsolási időzítés megvalósítása sem jelenthet gondot.

Mindezek mellett ezek a korszerű kellékek hatékonyan képesek támogatni a napkeltéhez és napnyugtához kapcsolódó időzítéseket is.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció