Magyarok a vil√°g top 10 Drupal fejlesztŇĎi k√∂z√∂tt

A Clutch.co évente több mint 7000 céget mér fel világszerte, és objektív ügyfél visszajelzések, mélyinterjúk, piaci részesedés és online jelenlét alapján rangsorolja a B2B cégeket. Az Integral Vision idén az összesítésben két kategóriában is szerepel: a Drupal fejlesztŇĎk között a 7., PHP fejlesztŇĎ kategóriában a 11. helyet szerezte meg a napokban nyilvánosságra hozott összesítésben.

A Clutch.co a világ egyik legnagyobb adat alapú beszerzéstámogató platformja, amely jelenleg több mint 200 000 szolgáltatót listáz több mint 500 kategóriában. A szolgáltatók értékelése teljesen objektív, hiszen elsŇĎsorban az ügyfelek visszajelzései alapján történik, de a sorrendet a munkatapasztalat (ügyfelek típusa és minŇĎsége), a piaci jelenlét (erŇĎfeszítés, hírnév, közösségi média jelenlét) és a megszerzett díjak is befolyásolják.

 

Az Integral Vision 2009-es alapítása óta fŇĎként olyan nyílt forráskódú rendszerek személyre szabásával foglalkozik, ahol a nagy mennyiségŇĪ tartalom strukturálása és annak megjelenítése van a fókuszban. „Nagyon örülünk ennek az eredménynek, mivel elkötelezettek vagyunk a Drupal mellett. Ez a technológia mára nagyon kiforrott integrációs platformmá nŇĎtte ki magát. A használatával a legkülönbözŇĎbb formátumban és struktúrában is képesek vagyunk ugyanazon adatbázisban tárolt adatokat kinyerni, ami olyan költséghatékony fejlesztést tesz lehetŇĎvé, ami ügyféloldalon jelentŇĎs piaci elŇĎnyt is generál” – mondja Kulcsár Zsolt, az Integral Vision ügyvezetŇĎ igazgatója.

 

Az Integral Vision 35 részletes ügyfélvisszajelzést szerzett a felületen, amely jelentŇĎs mértékben hozzájárult a kimagasló eredményhez: https://clutch.co/profile/integral-vision.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció