Norm√°l nyitvatart√°ssal √©s szolg√°ltat√°sokkal, biztons√°gi l√©tsz√°mkorl√°toz√°ssal nyitottak a Vodafone √ľzletei

A vonatkozó kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-tŇĎl teljes nyitvatartási idŇĎben, a korlátozások elŇĎtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal mŇĪködnek. Az üzletekben létszámkorlátozás lép életbe, melynek értelmében 10 négyzetméterenként csak egy vevŇĎ tartózkodhat. 

Az üzletekre vonatkozó, újonnan életbe lépŇĎ szabályok kapcsán a szolgáltató vállalati ügyfeleinek kíván segítséget nyújtani innovatív létszámfelügyeleti és vásárlóirányító IoT megoldásaival. A megoldások alkalmasak többek között a valós idejŇĪ forgalom figyelésére, és egyértelmŇĪ, a belépést megengedŇĎ, vagy tiltó vásárlói utasítások megjelenítésére az üzlet bejáratánál.

 

A nemrég kihirdetett kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-tŇĎl teljes nyitvatartási idŇĎben, a korlátozások elŇĎtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal mŇĪködnek. A plázákban található üzletek így 21 óráig, míg az egyéb, kisebb üzletek jellemzŇĎen 17 óráig tartanak nyitva. Az üzletek nyitvatartásáról itt érhetŇĎ el bŇĎvebb információ. 

 

Szintén április 7-tŇĎl az üzletekben létszámkorlátozás lép életbe, melynek értelmében 10 négyzetméterenként csak egy vevŇĎ tartózkodhat. Fontos információ továbbá, hogy a maximum létszámba nem tartoznak bele a 14. életévüket be nem töltött kiskorú, illetve a 65. életévét meghaladott személy segítŇĎje és a fogyatékossággal élŇĎ személy segítŇĎje. Bár a Vodafone Magyarország minden tŇĎle telhetŇĎt megtesz az üzletekbe betérŇĎ ügyfelek biztonságának és egészségének megŇĎrzése érdekében, a szolgáltató általános ügyintézésre, például számlabefizetésre és vásárlásra továbbra is a My Vodafone applikációt vagy a webes felületet javasolja.

 

Az üzletek mŇĪködésével kapcsolatos, újonnan életbe lépŇĎ szabályok betartásában kíván segítséget nyújtani a vállalkozásoknak a Vodafone Magyarország innovatív látogató létszámfelügyeleti és vásárlóirányító IoT megoldásaival.  A valós idejŇĪ vásárlóirányitó rendszer használatával az üzletekben dolgozók és vásárlók is a törvényi szabályozásnak megfelelŇĎ maximális létszám beállításával biztonságos távolságra lehetnek egymástól. A Vodafone megoldásaival egy hatékony, gyorsan telepíthetŇĎ, megbízható, és egyszerŇĪen kezelhetŇĎ rendszer építhetŇĎ ki, mely alkalmas a valós idejŇĪ forgalom figyelésére, és egyértelmŇĪ, a belépést megengedŇĎ, vagy tiltó vásárlói utasítások megjelenítésére az üzlet bejáratánál.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció