Saját webshopot indít a HUAWEI Magyarországon

Webáruházat indít december elején, Magyarországon a HUAWEI. A www.huawei-store.hu online áruházban a gyártó valamennyi saját eszköze elérhetŇĎ lesz, a megvásárolt termékeket ingyenesen házhoz szállítják. A megnyitás elŇĎtt, 2021. november 22. és a webshop indulása között a webshop oldalán feliratkozó felhasználók sokféle kedvezményben részesülnek.

2021. december elején indul el a HUAWEI új magyar nyelvŇĪ webshopja, ahol a vállalat fogyasztói üzletágának teljes portfoliója elérhetŇĎ lesz. Az indulás, 2021.november 22-tŇĎl a www.huawei-store.hu oldalon található hírlevélre feliratkozók 150 ezer forint összértékŇĪ kedvezményre jogosító kupont kapnak ajándékba, továbbá az indulás napján 100 nyereményt is kisorsolnak közöttük.  

 

 

A webshopban a HUAWEI Magyarországon kapható összes terméke, így például az okostelefonok, okosórák, notebookok, fülhallgatók, okosmérlegek is megvásárolhatók lesznek, egyszerŇĪen és gyorsan, biztonságos online fizetéssel. A webshopban megvásárolt termékeket - megkötések nélkül – gyorsan és ingyenes kiszállítják. 

 

A webáruházban a HUAWEI legfrissebb termékei is elérhetŇĎk lesznek, így az újonnan debütáló Watch GT 3 okosóra is, amely klasszikus karórákra emlékeztetŇĎ dizájnnal, nagyobb kijelzŇĎvel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció