Rengeteg lehetőség egy profi töltőben

Az elektromosautó-töltő berendezéseknél számos minőségi kategóriából válogathatunk. Természetesen itt is megtalálhatóak a sokrétű felhasználási móddal rendelkező prémium modellek. Most bemutatjuk neked, hogy milyen egy igazán profi berendezés.

Sokféle kapcsolódási mód, egyszerű használat

 

A szóban forgó eszköz a Vestel EVC04 típusú töltője. Ez a berendezés rendkívül boldoggá teheti felhasználóját egyszerű felhasználási módjának köszönhetően. A készülék igencsak sokféle kapcsolódási móddal rendelkezik, hiszen LTE, WiFi, valamint internetkapcsolat segítségével távolról is irányíthatjuk. Ez rendkívül előnyös lehet, hiszen nem kell feltétlenül a garázsban lennünk ahhoz, hogy autónk töltését beállítsuk. Így ez a módszer nagyban megkönnyítheti a mindennapjainkat.

 

A töltőberendezésen számos opciót tudunk testreszabni az autó energiaellátását illetően. Ilyen beállítások lehetnek többek között a töltés teljesítménye, illetve időtartama. Ezen beállításokat tehát távolról is el tudjuk végezni autónk töltöttségi szintjének, illetve a hálózat leterheltségének függvényében. Így a teljes töltési folyamat során megbizonyosodhatunk a teljeskörűen szakszerű felhasználásról. Ezzel autónknak és a házunk elektromos hálózatának is jót teszünk.

 

Több helyszínre is optimális berendezés

 

A Vestel EVC04 típusú berendezést számos helyszínre beszerelhetjük és hasznát vehetjük. Mivel egy igencsak jó minőségű, nagy teljesítményre képes töltőről beszélünk, ennek hatására otthoni felhasználáson túl is igénybe vehetjük. A töltő akár publikus helyeken is képes lehet ellátni feladatát remek adottságainak köszönhetően. A berendezést beszerezhetjük kábellel ellátott, illetve kábel nélküli változatban is.

 

Amennyiben nem saját háztartásunkban szeretnénk üzembe helyezni a töltőt, abban az esetben speciális fogyasztásmérők lehetnek a segítségünkre. Erre azért lehet szükség, hiszen így fogjuk tudni pontosan megállapítani a felhasznált energiamennyiséget. Te is szeretnél hasonló töltőberendezést beszerezni? Az innolabshop.hu kínálatában rendkívül széles körben fellelheted ezeket a termékeket. Válogathatsz különféle berendezések, illetve töltőkábelek közül is, így biztosan megtalálod azt, amire szükséged van.

Saját rendszer, egyszerű irányíthatóság

 

A Vestel töltők egyik legnagyobb előnye, hogy saját fejlesztésű Drive Green applikációval rendelkeznek. Ez a szolgáltatás teszi egyedivé ezen berendezések használhatóságát. Rendkívül kényelmes és felhasználóbarát, hogy a telefonunkról vagy a tabletünkről irányíthatjuk az autó töltését.

 

Eszközeinkkel Bluetooth és WiFi segítségével is rácsatlakozhatunk a töltőberendezésre, egyszerűbbé téve ezzel a folyamatot. Ez egy olyan lehetőséget is elénk tár, hogy Eco töltési módban használjuk az éjszakai hálózatot. Így pedig kedvezményesebb áron tudjuk feltölteni autónkat. Te is szeretnél részese lenni ilyen nagyszerű lehetőségeknek? Szerezz be egy Vestel töltőt, és élvezd az általa nyújtott előnyöket!

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció