Elektromos autójához a töltőtelepítést végeztesse szakemberrel

A hazánkban is rohamosan gyarapodó elektromos gépjárműállomány hatására egyre többen veszik igénybe a köztereken elérhető ingyenes vagy önköltséges töltőállomásokat. És mindemellett egyre nő azon tulajdonosoknak vagy flottaüzemeltetőknek is a száma, akik elgondolkodnak azon, hogy otthonukba vagy vállalkozásuk mellé saját töltőállomást telepítsenek.

A töltőtelepítés előnyei

Egy otthoni töltőállomásnak számos előnye is van, legfőképpen, hogy akkor tudod tölteni az autódat, amikor szeretnéd, nem kell sorban állni az útszélen és várakozni. Másodsorban, ha otthon éjszakai árammal tudod tölteni villamos gépjárművedet, akkor jelentős költségmegtakarítást érhetsz el.

Harmadsorban, és ez főleg a cégeket érinti, ha vállalkozásod mellé építesz egy töltőberendezést, akkor közvetett módon, de felélénkülhet a céges forgalmad.

Mindenképpen szakemberrel!

Ha eljutottál arra a döntésre, hogy legyen otthonod vagy vállalkozásod mellett is egy saját töltőd, akkor a következő lépés mindenképp az kell, hogy legyen, hogy szakembert hívsz ki! Az eautotoltokabel.hu kivitelező cég nem kizárólag webáruházként funkciónál, hanem teljes körű tanácsadást és kiépítési tevékenységet is végez.

Otthonodban először is fel kell mérni a jelenlegi villamos hálózat állapotát, és meg kell róla győződni, hogy rendelkezésre állnak-e azok a feltételek, amelyek biztosítják az általad kiválasztott töltő üzemeltetését. A rendszert kiépítő szakembernek birtokában kell, hogy legyenek a megfelelő végzettségek, tanúsítványok és az sem árt, ha már van kellő munkatapasztalata, jártassága hasonló telepítések elvégzésében.

Egy profi szakember nemcsak az új rendszer beüzemelését végzi el, hanem ha háztartásod már rendelkezik okoseszközökkel, azokkal is összehangolja a töltőállomás működését. Így a töltő könnyen és gyorsan elérhetővé és ellenőrizhetővé válik.

Csomagajánlatok kiválasztása

Azontúl, hogy kiválasztottuk, hogy milyen töltőberendezést szeretnénk, a csomagajánlatok több mindentől függenek. Az egyik ilyen szempont, hogy egyfázisú vagy háromfázisú a rendszer. Ezt követően pedig létezik csomag azok számára, akiknél már elő van készítve a helyszín, és a megfelelő keresztmetszetű kábel és védelmek telepítve vannak. A legtöbb otthonban természetesen ez nincs még meg, így ott a kiépítendő terület hossza határozza meg a csomagajánlatot. Ez alapján léteznek 10 m-ig, 20 m-ig és 40 m-ig különböző kalkulációk.

A kiválasztott csomagajánlat megrendelése után az EautóTöltőkábel.hu minősített és hitelesített villanyszerelői felveszik veled a kapcsolatot és egyeztetik a további részleteket. Azért is nagyon fontos, hogy hitelesített szakemberekkel végeztesd el a munkát, mert csak ők tudják garantálni az elektromos személyautók töltőinek telepítésével kapcsolatos előírások betartását.

További részleteket az egyes csomagokról a cég honlapján találsz vagy kérj részletes árajánlatot, hiszen mindegyik telepítés személyre szabott.

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció