Okoseszközök a veszélyes területek digitalizálásához

A veszélyes területeken sokáig nem terjedt el a digitalizálás, mert ezekben a zónákban a kockázatok miatt minden mobileszköznek szigorú robbanásvédelmi követelményeknek kell megfelelniük. A Pepperl+Fuchs márkájú ecom gyújtószikramentes okoseszközök a veszélyes területeken is meghozzák a digitális átalakulást.

 

 

A Visor-Ex 01 okosszemüveggel vagy a Tab-Ex 03 táblagéppel felszerelve a mobil munkát végző munkatársak korlátlan mozgásszabadság mellett élvezhetik a hatékony funkciók előnyeit, akár távoli üzemi területeken, akár az irodában tartózkodnak. Az ecom intelligens eszközökoszisztémájával biztonságos, hatékony és kényelmes a távszerviz, a digitális munkafolyamatok elvégzése, valamint az adatgyűjtés. A Hannover Messe 2022 szakkiállításon az ecom műszerek a 9-es csarnokban, a Pepperl+Fuchs D76-os standján mutatkoztak be, két új terméket, a Visor Ex 01-et és a Tab-Ex 03-at kiállítva, amelyek az intelligens, gyújtószikramentes mobileszköz portfóliót, valamint a veszélyes területeken a biztonságos digitalizáció biztosítására hivatott Digitális Termékek és Szolgáltatások megoldásokat  képviselték.

 

A Visor-Ex 01 ideális eszköz a mobil munkát végző munkatársak számára, minden olyan feladathoz, amely kihangosítást és folyamatos kommunikációt igényel.

 

(Fotó: ecom instruments)

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció