Magyarországon is elindul a Cartoon Network gyerekeket bátorító kampánya

A Cartoon Network az Amerikában már sikerrel futó Redraw Your World címŇĪ kampányát nyáron kiterjeszti az európai, közel-keleti és afrikai régiókra, ezzel Magyarországra is – itthon Alkosd újra a világod címmel veszi kezdetét. A kampány a gyerekek egyediségét helyezi középpontba, arra bátorítva ŇĎket, hogy érezzék jól magukat a bŇĎrükben.

Az élénk színeket felvonultató többplatformos kampány olyan gyerekeket mutat be, akik valami egyedi dologban jeleskednek, arra bátorítva társaikat, hogy hasonlóan bontakoztassák ki a bennük rejlŇĎ potenciált, hiszen minden gyerek egyedi képességekkel, készségekkel, személyiséggel bír, legyen az a mŇĪvészet, a görkorcsolyázás, a karate, a bréktánc vagy akár egy focilabda egyensúlyozása fogmosás közben. Valamint a másság tiszteletére, elfogadására buzdít – minden tekintetben.  A Cartoon Network közkedvelt szereplŇĎi, Gumball és Darwin, a Medvetesók és a Tini titánok pedig reagálnak az egyedi képességekkel bíró gyerekek videóira. A csatorna már régebben is indított hasonló, a másság tiszteletére intŇĎ kampányokat: a bullying, azaz a gyerekek közötti intrikáció visszaszorítására, a különbözŇĎ családfélék, veleszületett, vagy szerzett hiányosságok elfogadására ’Aki ver, az nem haver’ címmel.

 

 

 

Monika Oomen, a márkakommunikációért és a franchise-ok irányításáért felelŇĎs EMEA-régiós igazgató azt mondta, „mindennap inspirálódunk a rajongóinkból és a Cartoon Network most arra bátorítja ŇĎket, hogy ünnepeljék önmagukat, a személyiségüket, kedvenc idŇĎtöltéseiket. Az Alkosd újra a világod kampányt azért indítottuk el, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és tudják, hogy mindenki számít, mindenkinek vannak jó tulajdonságai, izgalmas képességei. A Cartoon Network merész, vicces és befogadó stílusa a kampányban is visszaköszön.”

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció