A kamerarendszerek legfontosabb előnyei

A térfigyelő kamerák újradefiniálták az otthonok és a vállalkozások biztonságát és védelmét. Manapság már közel sem számít luxusnak egy ilyen rendszer kiépítése, jó befektetésnek számít biztonságunk és komfortérzetünk szempontjából is.

Miben lehetnek segítségünkre?

Biztosítsd be otthonod a Komfort Plus nagyszerű kamerarendszerei segítségével, hogy minden pillanatban biztonságban érezhesd magad! A biztonsági kamerák és megfigyelőrendszerek legújabb fejlesztései ugyanis megemelték a biztonsági felügyelet, irányítás és végrehajtás szintjét, és segítenek meghiúsítani még a legkifinomultabb és legtapasztaltabb tolvajok és bűnözők tevékenységét is.

 

A térfigyelő kamerák felszerelésének elsődleges célja, hogy elrettentse a rablókat, a bűnözőket, tolvajokat a lopásoktól, betöréstől és egyéb bűncselekményektől. 

A biztonsági kamerákat sorházakba, lakóházakba, társasházakba, iskolákba, egyetemi kollégiumokba, irodákba, üzletekbe, bevásárlóközpontokba és más nyilvános területekre szerelik fel. Segítségükkel bűncselekmény esetén tiszta képet kaphatunk az elkövetőről, amely segítheti a hatóságok nyomozását.

Biztonság és adatvédelem

A nagy informatikai és adatközpontok biztonságának felügyelete kötelezővé vált a számítástechnika korában. Minden kereskedelmi vállalat, nagyvállalat, kormányhivatal, de még a kis- és középvállalkozások is nagy, háttérben működő informatikai központokat tartanak fenn az üzleti műveletek zökkenőmentes lebonyolítása érdekében.  

A felhatalmazott személyzet, dolgozók és egyéb informatikai személyzet mozgásának figyelemmel kísérésére, valamint a kritikus tárolóeszközök, adatok és egyéb digitális fájlok ellopásának megakadályozására csúcstechnológiás és átfogó térfigyelő kamerarendszereket telepítenek ezekre az informatikai létesítményekre és központokra.

Elrettentő eszköz 

A jól látható térfigyelő kamerák jelenléte stratégiai helyszíneken az épületekben és az ingatlanok környékén megakadályozhatja a lopást, vandalizmust, és elrettenti a tolvajokat és a bűnözőket az illegális tevékenységektől. 

Éppen ezért nem érdemes megpróbálni átverni a bűnözőket egy kamerajelenlétet jelző matricával, hiszen ez önmagában nem ijeszti el őket. Amennyiben azonban jól látható, ám számukra nem elérhető helyen található a kamera, nagyobb valószínűséggel tántorodnak meg a bűncselekmény elkövetésétől.

Számos modern biztonsági rendszer lehetőséget ad arra, hogy a kihelyezett kamerák képét akár mobiltelefonon is láthassuk, bárhol is tartózkodunk éppen. Így mindig biztonságban tudhatjuk családunkat, ingatlanunkat vagy vállalkozásunk székhelyét.

Próbáld ki a Komfort Plus megbízható kameráit, és erősítsd meg otthonod biztonságát mindig működő, praktikus védelmi rendszerrel!

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció