Megk√©rdezt√ľk a mesters√©ges intelligenci√°t milyen lesz a f√©rfi divat 3023-ban?

Ezer évvel ezelŇĎtt kevesen tudták volna megjósolni, hogy mégis milyen lesz a divat világa a kétezres évek elején. A mesterséges intelligencia egyértelmŇĪen a korunk technológia vívmánya és mivel már szinte mindenki számára elérhetŇĎ kattintásra van, a Fess.hu férfimagazin megkérdezte a fejlett alapokon alapuló mesterséges intelligenciát mi a véleménye a távoli jövŇĎ férfi divatjáról.

A válasza igen meglepŇĎ, de ŇĎszintén szólva nem megdöbbentŇĎ, ahhoz képest amit napjainkban láthatunk a kifutók világában. Az egyre extravagánsabb és olykor divatpukkasztó férfi divat trendek ezer év múlva letisztult és egyszerŇĪ divattá alakulnak át. Legalább is a mesterséges intelligencia szerint.

 

Persze a feszes nadrágok akkor sem hiányozhatnak a divatos repertoárból, csakúgy mint a 2023-as férfi divat trendek világából, de ettŇĎl függetlenül, várhatóan egy teljesen új és érdekes irányzat alakul ki a férfi divat területén is.

 

A mesterséges intelligencia által kreált képeken látható megemelt vállak és a karvédŇĎk eléggé furcsa trend, de mindezeknek lehet némi funkcionalitásuk is – például a karvédŇĎbe épített okostelefonok vagy a vállvédŇĎbe rejtett klíma – azonban a hosszú köpeny-szerŇĪ kabátok kifejezetten jól néznek ki még a mai idŇĎkben is.

 

 

Mit gondol a „gép” a 3023-as férfi divatról?

 

„Jóslataim szerint a 3023-as év férfi divatja a kényelemrŇĎl fog szólni. Az athleisure felemelkedése már jól dokumentált, éppen ezért személyes véleményem szerint ez nem fog egyhamar sehová sem tŇĪnni. Azt jósolom, hogy nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni a kényelemre és a praktikumra, és egy kicsit kevesebbet a stílusra és a formalitásra.” – közölte a mesterséges intelligencia.

 

Az athleisure a sportos ruházat hibrid stílusa, amelyet jellemzŇĎen hétköznapi viseletként hordanak.

 

„A férfi divat 3023-ban szintén befogadóbb és sokszínŇĪbb lesz. Az elmúlt években sok elŇĎrelépés történt az egyenlŇĎség felé, de úgy gondolom, hogy még hosszú út áll elŇĎttünk. A divatipar hagyományosan nagyon exkluzív, de a változás már a láthatáron van.” – folytatta.

 

„Szerintem a divat még sokszínŇĪbb lesz. A hangsúly az egyéniségen és a személyes kifejezésmódon lesz, szemben a trendek követésével. El tudom képzelni, hogy a jövŇĎben az emberek azt viselnek majd, amit csak akarnak, anélkül, hogy aggódnának amiatt, hogy mi a "menŇĎ", vagy hogy mások mit gondolnak róluk. Szerintem az embereket jobban fogja érdekelni, hogyan néznek ki, de ez nem lesz annyira felszínes. Még mindig lesznek trendek, de a hangsúly az egyéni stíluson lesz, és nem a legújabb trendek követésén.”

 

Mindent összevetve igencsak izgalmas a mesterséges intelligencia jóslata arról, hogy milyen lesz a férfi divat 3023-ban. Az egyszerŇĪbb és kényelmesebb stílusok elŇĎtérbe kerülnek, a felszínes trendekkel szemben. Az egyenlŇĎség is elŇĎtérbe kerül és az emberek kifejezik majd magukat a ruházatukon keresztül.

 

Forrás: fess.hu

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció