Hozd magad formába és tervezz hatékonyan

Fedezzen fel új funkciókat, kapjon tippeket a tervezéshez, dolgozzon egyszerŇĪen és hatékonyabban: az Eplan eLearning kurzusaival a felhasználók számára a határ a csillagos ég. A megoldásszolgáltató Eplan világszerte értékes képzési tartalmakkal áll a felhasználók rendelkezésére akár tizenhat nyelven. Különlegesség, hogy az  eLearning kurzusok megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Már elérhetŇĎ az Eplan Update Training 2024, ami megkönnyíti a legújabb verzióval történŇĎ elsŇĎ lépéseket például a blokktulajdonságok matematikai számításainak ismertetésével.

 

Dusko Lukac

„Ha a felhasználók teljes mértékben kihasználják a szoftver erŇĎsségeit, a várható legnagyobb sikert érhetik el a projekttervezésben és -kivitelezésben is” – mondja Dr. Dusko Lukac, az Eplan szakmai oktatási vezetŇĎje.

 

Az eLearning az önálló tanulás egyik formája, ami kedvezŇĎ fogadtatásra talált, és egyre szélesebb körben terjed. A megoldásszolgáltató Eplan az ügyfélközpontúság révén 2020 óta jelentŇĎs beruházásokat hajtott végre ezen a területen, és számos e-learning tanfolyamot tett elérhetŇĎvé a www.eplan.com oldalon. Az Eplan szakmai oktatásért felelŇĎs vezetŇĎje, Dr. Dusko Lukac véleménye szerint „Célunk, hogy felhasználóink a lehetŇĎ leghatékonyabban dolgozhassanak az Eplan szoftverrel. Az eLearning formátumú tréningekkel a szoftver újdonságait mutatjuk be. Tapasztalataink szerint, amikor a felhasználók teljes mértékben kihasználják a szoftver erŇĎsségeit, nagyobb sikereket érnek el a projekttervezésben és -kivitelezésben is.”

 

Az Eplan Platform 2024 új eLearning kurzusaival számos területet ismerhetnek meg a felhasználók, többek között az új matematikai számításokat.

 

Az új Eplan Platform 2024 formába hoz 

A 2023 szeptembere óta elérhetŇĎ Eplan Platform 2024 kapcsán a felhasználók körében nagy az igény arra, hogy közelebbrŇĎl is megismerkedjenek az új funkciókkal. Az új, 18 különálló modulból álló „Eplan Update Training 2024” eLearning kurzus értékes támogatást nyújt a kulcsfontosságú innovációkhoz – például az Eplan blokktulajdonságaira vonatkozó matematikai számításokhoz. Ezek statisztikai összehasonlítások elvégzését vagy a megfelelŇĎ védŇĎeszköz meghatározását teszik lehetŇĎvé, hogy csak két példát említsünk. A 2024-es verzió jelenlegi eLearning moduljai az Eplan Platform egyéb témáival is foglalkoznak, az alábbi hat témakörre bontva: 

  •   Felhasználói felület (egyszerŇĪbb használat)
  •  Blokktulajdonságok (összetett számítások)
  •  Sorkapcsok (optimalizált sorkapocs szerkesztŇĎ)
  •  PLC (a szimbolikus címek továbbfejlesztése)
  •  Eplan Platform (optimalizálások az új verzióban)
  •  Eplan Pro Panel (a teljes tömeg kiszámítása kapcsolószekrényekhez, navigációs kockához és egyebekhez)

Az új navigációs kocka csak egy a sok témakör közül, amikkel az Eplan Pro Panel legújabb verziójához tartozó eLearning tanfolyam foglalkozik.

 

Formázás mindössze 45 perc alatt

 

Hogyan néznek ki az eLearning kurzusok? Az elején egy bevezetŇĎ ismerteti az új funkciókat. Ezután részletesen kidolgozott tartalom áll a felhasználók rendelkezésére. Minden eLearning kurzus végén egy rövid kvíz teszteli, hogy a résztvevŇĎk elsajátították-e az ismereteket. Ami az idŇĎt illeti, a felhasználónak átlagosan 30-45 percet kell rászánnia egy-egy modulra, hogy az adott témával kapcsolatos ismereteiket kibŇĎvítsék.

 

Nemzetközi szabványok figyelembe vétele

 

IdŇĎközben körülbelül 1500 eLearning kurzus vált elérhetŇĎvé akár 16 – például japán és kínai – nyelven. A nemzetközi szabványokhoz szabott, rövid, interaktív oktatómodulok gyors, saját ütemŇĪ tanulást biztosítanak a felhasználók számára szerte a világon.

 

Az elŇĎfizetéses ügyfelek, valamint az oktatási területen (EPLAN Education) dolgozó tanárok és diákok számára ingyenes a hozzáférés. A felhasználók egyszerŇĪen bejelentkeznek a www.eplan.com webhelyre és máris nekifoghatnak a megfelelŇĎ eLearning tanfolyamnak, hogy elsajátítsák az új funkciókat a hatékonyabb tervezés érdekében.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció