XAPT a Microsoft Dynamics-világ elitjében

Az XAPT Hungary Kft. meghívást kapott a Microsoft Dynamics elit klubjaiba, az Inner Circle-be és a President’s Clubba a denveri Microsoft partnerkonferencián. A klubtagság egyszerre elismerése az XAPT korábbi munkájának és lehetőség az ügyféligények további magasszintű kielégítésére.

Kiváló teljesítményéért, a Microsoft Business Solutions termékek és technológiák magas szintű képviseletéért, egyetlen magyarként az XAPT tagja lehet a kiemelkedő cégeket tömörítő Inner Circle-nek és a President’s Clubnak. Az Inner Cirlce tagság a partneri kapcsolatok legmagasabb foka – amint a neve is mutatja – a Microsoft megoldások és technológiák használatában élenjáró vállalkozások legszűkebb, legbelsőbb körét jelenti; a világon összesen kb. 60 Microsoft Dynamics partner érdemli ki ezt a rangot. A President’s Club minden régióban a Microsoft-partnerek felső öt százalékát tömöríti.

A kiemelkedő szolgáltatási és értékesítési eredménye elismeréseként az XAPT részvételi lehetőséghez jut a kiemelt partnerek számára szervezett felsőszintű találkozókon - elsőként például augusztus közepén megrendezett lisszaboni eseményen –, ahol első kézből a Microsoft Business Solutions terület vezető szakembereitől kaphatott információt a fejlesztés irányairól, az ügyfélelégedettség növelésének lehetőségeiről és az értéknövelő szolgáltatásokról.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció