Integrált megoldás a gépjárműgyártóknak

Együttműködési megállapodást kötött az XAPT, a Satyam és a Microsoft: az XAPT által kifejlesztett, a gépjármű és nehéz-munkagép gyártók és dealerek munkáját segítő megoldást közösen viszik piacra az egész világon. A Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszeren alapuló megoldás az értékesítés, bérbeadás, szervizelés és alkatrészkereskedelem feladatait is támogatja.

Az XAPT olyan megoldást fejlesztett ki, amely gépjármű és nehéz-munkagép gyártók feladatait támogatja. A most létrejött hármas megállapodás értelmében a terméket Satyam, az XAPT és a Microsoft közösen viszi piacra; elsősorban a világ vezető autóipari és nehéz munkagépeket gyártó vállalatok dealerei érdeklődésére számítanak. A megoldás bevezetése gyors megtérülést biztosít a vállalkozásoknak a növekvő működési hatékonyság, az eredményesebb ügyfélszerzés és ügyfélkapcsolat-kezelés, átlátható működés, javuló kommunikáció és együttműködés révén.

Az XAPT számos hasonló projekt tapasztalatának birtokában kezdett a nagyszabású fejlesztésbe, ismerve a célcsoport üzleti igényeit és folyamatait, ami lehetőséget adott arra, hogy a gyakran felmerülő problémákra megfelelő megoldást nyújtson, és integrációs lehetőséget biztosítson a gyártók és értékesítők között, valamint könnyű kapcsolódási pontot adjon egyéb elterjedt informatikai alkalmazásokkal.

A Satyam, az XAPT és a Microsoft szövetsége lehetőséget ad, hogy jobban  kihasználják szakértelmüket a megoldás által lefedett területeken mint például az értékesítés, a vevőgondozás, alkatrészellátás, megrendelés-előrejelzés, ügyfélkapcsolat kezelés és készletkezelés. A szövetség lehetővé teszi azt is, hogy nagyobb integráció és több kapcsolódási pont jöjjön létre olyan technológiákkal és alkalmazásokkal, mint az Outlook, az SAP, vagy az Oracle.

 
 
 

Belépés

 

 

Regisztráció