Áprilisban SPSS konferencia Budapesten

Bár az SPSS-t az IBM felvásárolta, úgy látszik, a következő konferenciáját továbbra is saját neve alatt tarjta meg az SPSS.

2010. április 21-én, 8:30 és 17 óra között, immár kilencedik alkalommal kerül sorra az SPSS adatbányászati és adatelemzési rendezvény, amely nemcsak az SPSS felhasználóinak kíván hasznos információkat nyújtani, hanem minden statisztikai elemzés, piackutatás és adatbányászat iránt érdeklődő figyelmére számít.

A Gerbaud Házban (Budapest V., Vörösmarty tér 7-8.) tartandó konferencián az elemzési képességek terén a legújabb trendekről és a legjobb gyakorlatokról lesz szó. Az egyik fő téma idén az adatvédelem, hiszen ez olyan téma, amely az adatbányászati technológiák fejlődésének köszönhetően egyre inkább előtérbe kerül. Ez a technológiai fejlődés és az információk internetes megosztásának és elérésének elterjedése tette lehetővé, hogy az adatbányászat immár a szöveg- és webbányászattal is kiegészüljön. A személyes adatok védelmének problémája emiatt ma és a jövőben is heves viták tárgyát képezi majd. Híreink szerint az egynapos konferencia délelőttjét az adatvédelemnek szentelik. Jóri András adatvédelmi biztos előadása után pedig a biztosítási, piackutatási, bank és telekommunikációs szektor képviselőinek részvételével kerekasztal beszélgetést szerveznek, ahol szakértők és a biztos is elmondják véleményüket adatvédelmi esetekről.

A konferencián a részvételi díj 35 000 forint+áfa, oktatási és kormányzati intézmények számára, továbbá az élő szoftvertámogatással rendelkező ügyfelek számára 2009. április 9-ig 20 000 Ft+áfa.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció