LG: arccal a környezetvédelem felé

Az LG energiatakarékos termékek fejlesztése iránti elkötelezettségét mutatva megállapodást kötött a világ három vezető tanúsító szervezetével: a háztartási elektronikai készülékek energiafogyasztására vonatkozó megbízható tesztelési eljárásokat népszerűsítik világszerte.

Az Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában tevékenykedő szervezetek, az Underwriters Laboratories Inc. (UL), az Intertek és a CSA International szigorú vizsgálatoknak vetik alá az LG termékeit, hogy azok garantáltan megfeleljenek az energiatakarékosságra vonatkozó elvárásoknak és a vonatkozó jogszabályi követelményeknek. Az LG termékeit önkéntesen nyújtja be mindhárom minősítő szervezethez, ezzel tovább erősítve elkötelezettségét az energiahatékonyság iránt.

Az LG olyan termékek gyártásával, amelyeknek energiatakarékosságát független szervezetek tanúsítják, azon vezető gyártók közé tartozik, amelyek számára az energiatakarékosság nemzetközi ügye kiemelten fontos. „Ez a kezdeményezés is példázza proaktív szemléletünket a felelős energia-felhasználás, illetve a teszt eredményeink megbízhatósága terén” - jelentette ki Yong Nam, az LG Electronics vezérigazgatója.

A megállapodás értelmében az UL, az Intertek és a CSA International globális szinten megvizsgálja az LG gyáraiból származó termékeket, kezdésként kilenc kategóriában (pl. hűtőszekrények, légkondicionálók, mosógépek és televíziók). A három testület az LG Electronics Energy Assurance Program (LEAP) keretei között értékeli a vállalat fejlődését, amely az egységes energiafogyasztási teljesítményt, valamint a gyártási folyamatok energiahatékonyságát vizsgálja.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció