Megújult a The Washington Post webes politikai hírszolgáltatása

Megújította internetes politikai hírszolgáltatását az amerikai főváros vezető napilapja, a The Washington Post, hogy megerősítse pozícióit a digitális hírszolgáltatási versenyben.

A lap szerkesztősége PostPolitics.com címen egy portálon foglalja össze riportereinek és publicistáinak politikai témájú anyagait. Az oldalon fotók és videoriportok is megtekinthetők.

 "A PostPolitics alapelgondolása, hogy a politikai iránt érdeklődő olvasó mindent megtudhasson, ami fontos lehet a számára, és egyetlen helyen tekinthessen át minden vonatkozó tartalmat - jelentette ki a The Washington Post főszerkesztője, Marcus Brauchli a héten beindított weboldalról. - Az oldalt a súlyosan politikafüggő olvasóknak szánjuk, illetve azoknak, akik érdeklődnek a politika és a Washingtonban lezajló folyamatok iránt".

 A kizárólag politikai híreket közlő PostPolitics mellett a lap megtartja eredeti, gazdasági, kulturális, tudományos és sporthíreket is közlő portálját. Az új oldal a lap saját értesülésein kívül hírgyűjtő funkcióval is rendelkezik, így közreadja a konkurencia releváns linkjeit is.

 "Az embereknek így nem kell a hírekre vadászniuk az interneten. Ha van olyan fejlemény, amelyről valaki más számol be, ha valaki másnak van exkluzív információja vagy remek riportja, úgy gondolom, arról tájékoztatnunk kell az olvasóinkat" - közölte Brauchli, aki 2008-ban a The Wall Street Journal főszerkesztői székéből került át a The Washington Posthoz.
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció