Záró konferenciájához érkezett a „Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából” című projekt

A„Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából” című projekt lassan végéhez közeledik, immár a projektet lezáró konferenciára szóló meghívást tesszük közzé, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a projekt megvalósításában együttműködő szervezetek.

Tisztelettel meghívjuk Önt az Európai Unió társfinanszírozásával a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló
„Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából”
című projektet lezáró konferenciára,
amely 2010. október 20-án 10.00 órai kezdettel kerül megrendezésre Budapesten a Magyar Kultúra Alapítvány székházában (Budapest, I. kerület, Szentháromság tér 6.)

 


A „Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából” projekt megvalósításában a szlovákiai Szövetség a Közös Célokért társulás a vezető partner, a határon túli partner feladatait pedig a budapesti székhelyű Puskás Tivadar Közalapítvány valósította meg.
A program a stabil, hosszú távú és fenntartható határmenti kapcsolatok megalapozására és bővítésére irányult. A projekt keretében az INFO-NET hálózat adatait frissítettük, bővítettük, és határmenti kapcsolatok keresésére alkalmas adatbázist fejlesztettük ki, melyet a konferencia keretében részletesen be szeretnénk mutatni. 
A projekt keretében megvalósult képzésekről is tájékoztatást nyújtunk, a képzés négy helyszínen valósult meg, a határ két oldaláról vállalkozások, önkormányzatok és civil szervezetek képviselőinek részvételével.
Kérem, jelezze vissza a pta@neti.hu email címre, hogy elfogadja-e meghívásunkat a 2010. október 20-i zárókonferenciára
A konferenciára meghívtuk a program támogatóit, a magyar és a szlovák kormány határokon átnyúló programokért felelős tisztségviselőit, a visszajelzések alapján állítjuk össze a konferencia végleges programját, amit megküldünk Önnek is.

 

 

 

 

 

 

 

A Szövetség a Közös Célokért és a Puskás Tivadar Közalapítvány közleménye

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció