Xperia arc: szupervékony csúcsgép a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson bemutatta az új Xperia arc okostelefont, amely a legújabb, különleges multimédia-élményt nyújtó Sony csúcstechnológiával és az Android platform legújabb, 2.3 verziójával jelent meg. Az Xperia arc a 2011-ben piacra kerülő Xperia okostelefonok új generációjának első képviselője.

A szupervékony és könnyű Xperia arc csak 117 gramm, a legkeskenyebb részén pedig mindössze 8,7 milliméter vastag. A minőségi anyagokból készített, karcsú és erős okostelefont úgy tervezték, hogy ívelt váza tökéletesen illeszkedjen a felhasználó kezébe. A Sony Ericsson Xperia arc a Sony legfejlettebb technológiát rejti. A telefon extra széles, 4,2 hüvelykes multi-touch képernyőjén a Mobile BRAVIA Engine-t használó Reality Display különlegesen ragyogó látványt és kristálytiszta képet nyújt, így teremti meg a még tökéletesebb felhasználói élményt. A Sony díjnyertes – immár mobiltelefonra kifejlesztett – Exmor R érzékelő technológiájának és a f/2,4-es objektívnek köszönhetően még gyenge fényviszonyok esetén is jó minőségű, rendkívül részletgazdag és világos képek, illetve HD videók rögzíthetők. A beépített HDMI-csatlakozó segítségével HD minőségben élvezhető valamennyi elkészített kép és videó akár az otthoni televízión is.

Az Xperia arc-on az Android platform legújabb, 2.3 verziója fut, mely hozzáférést kínál a GoogleT mobil szolgáltatásaihoz és számtalan, az Android-marketen elérhető alkalmazáshoz. Az Xperia okostelefonok az alapszolgáltatások mellett – mint például az alkalmazások, a térképek, az email-kezelés és a gyors internet – igazi szórakoztató élményt nyújtanak a felhasználók számára.

A Sony Ericsson Xperia arc fő funkciói


•    Karcsú, könnyű, erős és tökéletesen ergonomikus
•    Extra széles 4.2” multi-touch Reality Display képernyő Mobile BRAVIA Engine: tökéletes multimédia élményt biztosít
•    Mobilkészülékek számára kifejlesztett Sony Exmor R érzékelő technológia: a kategória legjobb fényképező és videofelvétel készítője, akár gyenge fényviszonyok között is
•    8.1 megapixeles kamera és HD videorögzítés
•    Android Market™ – rengeteg hasznos és szórakoztató alkalmazás

A Sony Ericsson Xperia arc Midnight Blue és Misty Silver színekben érhető el.

Bővebb információt a Sony Ericsson Product Blogon talál: http://blogs.sonyericsson.com/products
 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció