Az LG Optimus 3D a leginnovatívabb mobilkészülék 2011-ben

A Mobile Choice magazin (az Egyesült Királyság mobiltelefon teszteket és iparági híreket tartalmazó lapja) az LG Electronics Android platformon futó LG Optimus 3D mobiltelefonját választotta az év leginnovatívabb készülékének. A Mobile Choice magazin innovációs díját azért ez az okostelefon kapta, mert csúcstechnológiás, szemüveg nélküli 3D-s technológiájával teljesen új fejezetet nyitott a mobiltelefonok történetében.

Az LG Optimus 3D okostelefon szemüveg nélkül is teljes 3D élményt nyújt. A felhasználók 4,3 inches 3D-s LCD kijelzőjén egyszerűen készíthetnek és oszthatnak meg 3D-s tartalmakat. A készülék 1,0 GHz-es TI OMAP4 kétmagos processzorral rendelkezik, amit dupla csatornás és dupla memóriás architektúra egészít ki.

A magazin néhány héttel ezelőtt jelentette be a 2011-es Mobile Choice Consumer díjának nyerteseit. A „leginnovatívabb készülék” kategória legjobb öt pályázóját egy olyan kérdőív alapján jelölték ki, amelyet közel 10 000 olvasó kitöltött. A végső nyertest a Mobile Choice magazin munkatársaiból és válogatott szakemberekből álló zsűri választotta ki.

Az LG Optimus 3D-t Európában 2011 júniusában, Ázsiában pedig augusztus végén mutatták be. A készülék legutolsó 2.2-es, illetve a később piacra kerülő 2.3.-as software verziója* olyan új funkciókat kínál, mint például az LG exkluzív 3D játék-konvertere, amely segítségével a felhasználók az OpenGL alapú játékokat 3D-s játékká alakíthatják, ezzel is növelve az elérhető 3D-s tartalmakat.

Az LG Optimus 3D-t Európában, a világ legfejlettebb okostelefon piacán ismerték el az innovációs díjjal. Kövess minket, mert hamarosan jelentkezünk a készülék tesztjével.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció