Ismeretterjesztő kiadványok a média- és hírközlési szolgáltatások felhasználóinak

A kéretlen e-mailektől a számhordozáson keresztül a digitális tévézésig hat témában kaphatnak hasznos tanácsokat, fontos ismereteket az érdeklődők a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ingyenesen hozzáférhető, új kiadványaiból.

Az NMHH felelős hatóságként fontosnak tartja, hogy a felhasználókat közvetlenül tájékoztassa azokról a média- és hírközlési tematikájú kérdésekről, amelyekkel kapcsolatban különösen lényeges a jelenlegi szabályok naprakész és alapos ismerete.
Az Amit érdemes tudni… című, eddig elkészült hat tájékoztató kiadvány ismerteti a gyermekvédő zárak, a termékmegjelenítés, a roaming, a számhordozás, a kéretlen e-mailek és a digitális televíziózás témaköreinek leglényegesebb, közérthetően rendszerezett tudnivalóit.
A brosúrák ingyenesen elérhetők a hatóság ügyfélpontjain (lásd: http://nmhh.hu/ugyfelszolgalat), illetve letölthetők a http://nmhh.hu/kiadvanyok oldalról is.
Az NMHH célja, hogy a kiadványok segítségével növelje a nagyközönség ismereteit azokról a jogokról, amelyek őket mint a hírközlési- és médiaszolgáltatások felhasználóit megilletik, valamint az is, hogy hozzájáruljon a tudatos médiahasználat elterjedéséhez.
Az NMHH a jövőben további témákkal is bővíti kiadványsorozatát.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció