Új adatbiztonsági célgép a Fujitsutól

A Fujitsu bemutatta a digitális világ támogatásra készült, nagy teljesítményŇĪ adatbiztonsági megoldását, amely az ETERNUS CS200c S4 következŇĎ generációs integrált célgéppel szolgálja ki a fizikai, a virtuális és a felhŇĎalapú környezetek igényeit. 

Azonnal üzembe állítható „all-in-one” megoldás, amely minden méretszegmensben segít a vállalatoknak növelni a hatékonyságot, fenntartani az üzletmenet-folytonosságot, a növekedést, és támogatni a GDPR-megfelelést – kisebb komplexitás és alacsonyabb költségszint mellett.

 

A Commvault Data Platform megoldást használó Fujitsu ETERNUS CS200c S4 egyszerŇĪsíti az adatok védelmét és kezelését a digitális világban mŇĪködŇĎ vállalatok számára. Fenntartja az üzletmenet folytonosságát, és nagy tömegŇĪ üzletileg kritikus adat kezelésére képes. A Commvault2 iparágvezetŇĎ adatkezelŇĎ szoftverét futtatja nagy teljesítményŇĪ Fujitsu hardveren egy olyan egységes, integrált célgépben, amely minden üzleti alkalmazás, virtualizált, konvergens vagy hiperkonvergens infrastruktúra adatait védi. 

 

Az ETERNUS CS200c S4 az üzleti hatékonyság és folytonosság legmagasabb szintjét nyújtja a szervezetek számára. ElŇĎsegíti az adatvédelmi elŇĎírások, köztük a 2018 májusában érvénybe lépŇĎ uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) betartását. A Commvault piacvezetŇĎ adatbiztonsági és adatkezelŇĎ megoldásával mŇĪködŇĎ eszköz egységes megoldásba konszolidálja a kritikus adatbiztonsági, megfelelési és adatfelderítési folyamatokat, és tökéletesen átláthatóvá teszi a szervezetek számára az általuk a telephelyen vagy azon kívül tárolt strukturált és strukturálatlan személyes adatokat.

 

„Digitális világban élünk, ahol az adatok tartják fenn az üzleti mŇĪködés vérkeringését. Az üzletileg kritikus adatok folyamatos rendelkezésre állása fontosabb, mint eddig bármikor. Továbbfejlesztett ETERNUS CS200c S4 célgépünkkel a vállalatok agilisabban mŇĪködhetnek a digitális világban. Az új generációs célgép biztosítja a fizikai és virtuális környezetek elsŇĎ vonalbeli védelmét, és a fontos adatok hatékony kezelését. A Commvault Data Platform képességeit hasznosító ETERNUS CS200c segítségével a szervezetek gyorsan megtalálhatják, visszanyerhetik és elérhetik az adatokat – így a mentési és archiválási környezet a produktivitás és a digitális üzleti növekedés valódi motorja lehet” – nyilatkozta Olivier Delachapelle, a Fujitsu adatközpontokért felelŇĎs vezetŇĎje az EMEIA-régióban. 

 

 

Az ETERNUS CS200c S4 mérsékli a költségeket, a kockázatokat és az integráció komplexitását, mivel a szervezetnek többé nem kell több pontszerŇĪ megoldást használniuk a mentési környezetben. A célgépet elŇĎtöltött szoftverekkel, elŇĎkonfigurálva szállítjuk, így a helyszínen könnyen és gyorsan, alig 30 perc alatt üzembe állítható. Problémamentes mŇĪködést garantál, a felhŇĎbe, lemezre vagy szalagra mentés lehetŇĎségével. Mély hypervisor-integrációval támogatja a mentést és a visszaállítást a fizikai és virtuális IT-környezetben, és alkalmazáskonzisztens snapshotokat készít, közel azonnali adatvisszanyeréssel – ezzel is hozzájárulva a mŇĪködés zavartalanságához. Beépített titkosítási és integrált replikációs képességei garantálják, hogy a vállalat soha ne veszítse el az online kapcsolatot, és üzletileg kritikus adatai is mindenkor védve legyenek az internetes támadásokkal és a zsarolóvírusokkal szemben.

 

„Örömmel építjük tovább sikeres partnerkapcsolatunkat a Fujitsuval és ötvözzük a Commvault szoftvereinek képességeit a Fujitsu következŇĎ generációs adatbiztonsági célgépével. Így egyetlen, költséghatékony csomagban juttatjuk iparágvezetŇĎ tárolóhardverhez és adatbiztonsági szoftverhez az ügyfeleket” – mutatott rá Ralph Nimergood, a Commvault globális értékesítési csatornákért és szakami szövetségekért felelŇĎs alelnöke. „Az elŇĎkonfigurált megoldással az ügyfelek gyorsabban teremthetnek értéket. A minden komponenst magában foglaló, integrált csomag egyszerŇĪsíti a fájlok, az alkalmazások és a virtuális gépek védelmét, és biztosítja az üzleti igények növekedése esetén szükséges rugalmasságot, skálázhatóságot és felügyeleti képességeket.” 

 

A gyorsan megtérülŇĎ, alacsony összköltségŇĪ ETERNUS CS200c S4 minden méretszegmens vállalatai számára, akár fiókirodáknak is ideális kulcsrakész, költséghatékony mentési megoldás. Sokféle alkalmazási forgatókönyvhöz használható, a virtuális gépek mentésétŇĎl az integrált rendszerek (pl. Fujitsu PRIMEFLEX) támogatásán keresztül az e-mail és fájlrendszer archiválásáig, vagy végponti mentési eszközként. Üzleti követelményeiktŇĎl függŇĎen a szervezetek többféle méret, modell és licencopció közül választhatnak. A rendszer egyszerŇĪen, egységes központi felügyeleti konzolról adminisztrálható. Automatizálja a repetitív és komplex feladatokat, ésszerŇĪsíti a mŇĪködést és minimumra szorítja a manuális adatvesztés kockázatát. Az ügyfelek számára további elŇĎnyt jelent a Fujitsu és partnerei által az életciklus minden szakaszában nyújtott, folyamatos támogatás és karbantartás.

 

Ár és piaci bevezetés 

A Fujitsu ETERNUS CS200c S4 integrált mentési célgép 2017. december 1-tŇĎl kapható az EMEIA-régióban. A célgép közvetlenül a Fujitsutól vagy disztribúciós partnereitŇĎl vásárolható meg, konfigurációtól és országtól függŇĎ áron. 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció