EgyszerŇĪ, m√©gis kreat√≠v √ľzleti aj√°nd√©k ‚Äď AJI

Karácsony közeledtével az üzleti ajándékozás is egyre nagyobb fókuszba kerül. Egyebek mellett erre is kielégítŇĎ segítséget nyújt egy, hazánkban megjelent új megoldás, az AJI névre keresztelt univerzális ajándékkártya.

A tetszŇĎleges összeggel feltölthetŇĎ ajándékkártyák a magán- és üzleti célú ajándékozás terén is segítségünkre lehet, hiszen nem kell eldöntenünk, melyik boltot válasszuk, a kártya számos helyen, különféle termékekre és szolgáltatásokra beváltható.

Több mint 250 helyen használható fel, és az egyenleg egy vagy több részletben, akár több alkalommal és több üzletben is beváltható a vásárlástól számított 1 évig. Az oldalon, a webshopban számos ismert márka saját ajándékkártyája is megvásárolható: Decathlon, Butlers, dm, iCentre, Kazar, Líra, JYSK, Deichmann, Fradi stb.

A szokványos papír alapú vásárlási utalvány helyett egy dizájnos plasztikkártyát kap a megajándékozott, és összesen 20 féle alkalmi kártya közül választhatunk az alkalomhoz illŇĎen, valamint tokot, illetve igényes díszdobozt is vásárolhatunk hozzá.

A kártyák szabadon feltölthetŇĎk 5 000-250 000 Ft közötti pénzösszeggel, így az ajándékra szánt pénzkeret könnyedén tartható.

Az AJI-t üzleti ajándékozási célra is lehet használni, melynek révén a megajándékozottra bízhatja a döntést, mire használja majd fel. FŇĎleg így karácsony közeledtével lehet tökéletes üzleti ajándék az ügyfeleknek, partnereknek, munkavállalóknak, akiket anélkül ajándékozhatunk meg kreatív módon, hogy ismernénk az ízlésüket.

A hagyományos ünnepek mellett köszönetnyilvánításra is alkalmas a partnereknek, ügyfeleknek, valamint promóciós játékok nyereménye is lehet, és alkalomtól függetlenül nem egy unalmas céges ajándékot ajándékozunk.

Végül, de nem utolsó sorban az AJI cég támogatja az UNICEF szervezetet, így nem csak a megajándékozottnak okozol majd örömet, hanem a rászoruló gyerekeknek is. Javasoljuk karácsonyra!

A kártyák személyesen is beszerezhetŇĎk közvetlenül a budapesti üzletükben (Bem rakpart 56.), valamint országszerte számos viszonteladónál, például az Ibusz és Neckermann irodáiban.

A kártyák teljes kínálata az AJI hivatalos oldalán tekinthetŇĎ meg.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció