Simple fizetés a Netpincérnél is

Bekerült a Netpincér kínálata a Simple alkalmazásba, a népszerƱ ételrendelƑs szolgáltatás teljes portfóliója elérhetƑvé vált az OTP Mobil appjában. Ezzel a "Simple by OTP" közel 600.000 felhasználója több száz új étterem és rengeteg ételtípus közül válogathat, miközben a területi lefedettség is bƑvült.

A lépést az is indokolta, hogy az alkalmazásban elérhetƑ, további szolgáltatások mellett az ételrendelés is folyamatosan és dinamikusan bƑvül. Az adatok alapján elmondható, hogy 2018 elsƑ félévében több mint 86.000 adag fƑételt, több mint 6.900 adag köretet és több mint 27.000 adag feltétet rendeltek, mindez azt jelenti, hogy valamennyi területen duplázódtak a számok 2017 azonos idƑszakához viszonyítva. Emellett a teljes idƑszakra vetített tranzakciószám is közel kétszer annyi volt, mint tavaly. Az online ételrendelés egyébként a Nielsen adatai alapján is egyre népszerƱbb Magyarországon. A hazai lakosság 49%-a használ valamilyen online platformot arra, hogy ebédjét, vacsoráját házhoz szállíttassa. Az interneten történƑ ételrendelés a harmadik legnépszerƱbb online tranzakciós tevékenység hazánkban. 

Ahogy tavaly, idén is toronymagasan a pizza vezeti a képzeletbeli listát. A rendelések adatait vizsgálva kiderült ugyanis, hogy 2018 elsƑ félévében a Simple alkalmazást használók több mint 27.000 alkalommal rendeltek úgy, hogy a kosárban legalább egy pizza is szerepelt. Ez már csak azért is különleges, mivel tavaly egész évben, összesen fizettek több mint 37.000 alkalommal pizzát is tartalmazó rendelésért. A Netpincér adatai is alátámasztják az olasz étel egyeduralkodását, adataik szerint az országban online leadott ételrendeléseknek 55 százalékában hoz pizzát a futár. Az alkalmazás használói körében a második legnépszerƱbb étel a hamburger, ezt az ételt tartalmazó tranzakcióból több mint 4.300 darab futott át az OTP Mobil rendszerein 2018 elsƑ félévében. 
 
Az ételrendelés szolgáltatás bƑvítése kapcsán Benyó Péter, az OTP Mobil ügyvezetƑje elmondta: Az utóbbi idƑben több stratégiai megállapodást is kötöttünk, folyamatosan bƑvítjük az elérhetƑ szolgáltatásaink körét. Azt gondolom, hogy bár a Netpincér online fizetései mögött már egy ideje a SimplePay áll, azáltal, hogy bekerültek az alkalmazásba is, felhasználóink még kényelmesebben és egyszerƱbben tudnak ételt rendelni mostantól.  
 
 
 
 

KapcsolĂłdĂł cikkek

 

Belépés

 

 

RegisztrĂĄciĂł