Újabb startup verseny

Március 11-ig lehet jelentkezni az InnoEnergy által szervezett PowerUp! versenyre. Ezen az 50.000 eurós fődíj mellett további 150 000 eurós anyagi támogatás is elérhetővé válik a legjobb közép-és kelet-európai startupok számára, amelyek az energiaügy, a mobilitás, a tiszta energia és az okos technológiák területén tevékenykednek. 

 A PowerUp! nem csak az anyagi díjazás miatt egyedülálló. Legalább ennyire fontos a startupok fejlődése szempontjából Highway programhoz való csatlakozás lehetősége. Ennek köszönhetően a legígéretesebb fejlesztésekkel előálló vállalkozások bekerülhetnek az InnoEnergy üzleti partnereiből álló nemzetközi hálózatába, és vele együtt akár 150 000 euró értékű befektetési csomaghoz is hozzáférhetnek.

„Célunk azon induló vállalkozások felkarolása, amelyek még csak most keresik az első ügyfeleiket. Nekik abban segítünk, hogy megtalálják a sikeres jövő felé vezető utat” – hangsúlyozza Jakub Miler, az InnoEnergy Kelet – Közép-Európáért felelős vezérigazgatója.
 
A nevezési szakaszt sikerrel teljesítő startupok elismert nemzetközi üzleti mentorok által vezetett rendezvénysorozatokba kapcsolódhatnak be, amelyek a nemzeti döntőkre, valamint a nagydöntőre is felkészítik a résztvevőket. Utóbbin az indulóknak a befektetőkből és iparági szakértőkből álló zsűri előtt kell bemutatniuk ötleteiket. A győztest május 21-én hirdetik ki Krakkóban, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb gazdasági rendezvényén, az Impact’19-en.
 
A versenyben való indulás alapkövetelménye a szakértői csapaton felül egy olyan szolgáltatás vagy termék ötletének megléte, amely két éven belül piacra vezethető. A részvétellel kapcsolatos további információk, a jelentkezési lap és minden egyéb szükséges adat letölthető a www.powerup.innoenergy.com oldalról.
 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció