Költséghatékony és problémamentes kezelést biztosító Epson nyomtatók

Az Epson díjnyertes EcoTank nyomtatói új, stílusos és kompakt kialakítással (L3160, L3156), akár fehér színben (L3156) is elérhetŇĎek. Az új modellek 2019 áprilisától kerülnek forgalomba.

„A fekete nyomtatók népszerŇĪsége töretlen, ugyanakkor jelentŇĎs mértékŇĪ ügyféligény érkezett arra vonatkozóan, hogy otthonukhoz vagy irodájukhoz jobban illŇĎ színváltozatokkal is bŇĎvítsük kínálatunkat. Úgy gondoljuk, hogy a bemutatott fehér színŇĪ és kompakt kialakítású készülékek kiválóan illeszkednek a fogyasztói trendekbe.” - mondta Völgyi László, az Epson termékmenedzsere.

 

Az EcoTank termékcsalád legújabb tagjai (L3160, L3156) helytakarékosak, a tintatartály nem oldalt, hanem a készülék belsejébe építve, a nyomtató elülsŇĎ részében található. Ez a megoldás a tintaszint ellenŇĎrzését is megkönnyíti. Az újratöltés még egyszerŇĪbbé válik, hiszen az új tintapalackokat nem kell összenyomni, csak a megfelelŇĎ színek illeszthetŇĎk az egyes tartályok utántöltŇĎnyílásába.

 

 

Az EcoTank termékcsalád többi tagjához hasonlóan az L3160 és az L3156 nyomtatók is nagyméretŇĪ tintatartályt kaptak, amelyek újratöltéséhez nagy kapacitású tintapalackok állnak rendelkezésre. A vásárlók a kezdŇĎcsomagban mellékelt palackokkal akár három évre elegendŇĎ tintát kapnak*. Ezzel a felhasználók akár a tintaköltségek 90%-át is megtakaríthatják**. A további töltések is kedvezŇĎ áron megoldhatók köszönhetŇĎen az olcsón beszerezhetŇĎ kellékanyagokban.

 

Az EcoTank nyomtatókkal egyszerŇĪen indítható nyomtatás mobiltelefonról, táblagéprŇĎl és laptopról: a Wi-Fi vagy Wi-Fi Direct szolgáltatással és az Epson iPrint alkalmazással okoseszközökrŇĎl is küldhetŇĎk a dokumentumok3. Az Epson Email Print szolgáltatásával*** pedig a világ bármely részérŇĎl megoldható a nyomtatás.

 

A legújabb EcoTank nyomtatók még nagyobb választási lehetŇĎséget kínálnak a felhasználóknak: az háromfunkciós L3156 fehér színben beépített Wi-Fi/Wi-Fi Direct modullal, a fekete színŇĪ L3160 szintén multifunkciós készülék LCD kijelzŇĎvel és Wi-Fi/Wi-Fi Direct támogatással érhetŇĎ el.

 

 

______________ 

* 3 évre elegendŇĎ tinta átlagosan havi 225 oldal nyomtatási mennyiséget feltételezve az EcoTank otthoni és irodai nyomtatók esetén, illetve 40 fénykép nyomtatását feltételezve az EcoTank fotónyomtatók esetén. A számítások alapja a készülékhez mellékelt fekete tintapalackkal nyomtatott legalacsonyabb oldalkapacitás az otthoni és irodai nyomtatók esetén és a készülékhez mellékelt fényképes oldalkapacitás a fotónyomtatók esetén. 

** Az átlagosan elérhetŇĎ megtakarítás/szükséges patronszám számítása az EcoTank termékcsalád készülékeihez (kivéve: L805, L810, L850, L7160) adott tintapalackokkal kinyomtatható oldalakkal megegyezŇĎ számú nyomatszámra értendŇĎ, a hardver árát figyelmen kívül hagyva. Az összehasonlítás az A4 EcoTank termékcsalád és a Közép- és Kelet-Európa, Közel-Kelet és Afrika (2017. áprilistól 2018. márciusig terjedŇĎ idŇĎszakban) 10 legnépszerŇĪbb modellje között történt, az IDC EMEA Hardcopy Tracker (2018. elsŇĎ negyedévi adatok) és az IDC EMEA HCP Consumables Tracker adatai alapján (2017. második félévi adatok). A nyomtatási költség kiszámítását az IDC a normál és az XL tintapatronméretek alapján végezte ugyanebben az idŇĎszakban a közép- és kelet-európai, valamint a közel-keleti és afrikai piacra vonatkozóan. Az átlagos eladási ár a bevétel és az egységek számának hányadosa. A tintapatron-kapacitás kiszámítása a gyártók webhelyén közzétett adatok alapján történt.

*** Az Epson Email Print használatához internetkapcsolat szükséges. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a következŇĎ oldalra: epson.hu

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció