A digitális átalakulásban mutat utat az EY új üzletágvezetője

Új associate partner csatlakozott Magyarország egyik vezető tanácsadó cégéhez. Ormosi Viktor az informatikai szektorban, elsősorban az üzleti transzformáció területén szerzett felsővezetői tapasztalatot, szeptember óta a digitális fejlesztésekben segíti az EY ügyfeleit.

Ormosi Viktor több mint húsz éves szakmai pályafutása során az informatika és a digitalizáció területén töltött be kulcspozíciót, vezető multinacionális informatikai vállalatoknál. Jelentős tapasztalatot szerzett hazai és nemzetközi cégek számára nyújtott komplex digitalizációs és üzleti transzformációs projektek végrehajtásában. A mérnök és közgazdász végzettségű, valamint felnőttképzésben MBA és PhD fokozattal is rendelkező szakember az EY technológiai tanácsadással foglalkozó csapatát erősíti.

 

„A legújabb technológiai forradalom eredményeként gyökeresen átalakulnak a meglévő üzleti modellek, és a változásokkal a cégeknek is lépést kell tartaniuk. Viktor két évtizedes tapasztalatával magas szinten képes támogatni ügyfeleinket ezekben a folyamatokban” – mondta Rencz Botond, az EY vezérigazgatója.

 

„Célom a digitális képességek és megoldások felhasználásával támogatni a cégeket, szervezeteket és kollégákat üzleti céljaik elérésében. Feladataim közé tartozik még az EY technológiájának evangelizációja és a digitalizáció felhasználásával a szolgáltatásaink hatékonyságának növelése” – emelte ki Ormosi Viktor.

 

A Magyarországon idén harminc éves tanácsadó cég munkatársainak száma dinamikusan növekszik. Két év alatt több mint száz fővel bővült a vállalat, amely mára közel 700 embert foglalkoztat főállásban, és további bővülést tervez a 2020. június 30-ával végződő pénzügyi évben.

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció