Nagyon kell a kkv-szektornak a segítség

Ősszel már kiírják az agráriumnak járó EU-pályázatokat. A kkv-k számára azonban még nincsenek hírek, mikor juthatnak a kedvező EU-pályázati pénzekhez. De addig is van segítség.

A Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók pedig a legstabilabb segítséget nyújtották a mikro-, kis- és középvállalatok számára a nehéz időszak átvészeléséhez. Jó hír, hogy meghosszabbították a jelentkezések határidejét. Májustól több mint tízezer kisvállalkozásnak csökken felére a rezsije! A munkahelyek megtartására is sok segítséget lehet igénybe venni a munkáltatóknak és munkavállalóknak egyaránt. És még sok egyéb más kedvezményes forrásbevonási lehetőségről szólunk a konferencián.

 

 

A pénz megtakarításáról, a likviditási problémák kezeléséről és a tőkebefektetők bevonásáról is szólnak előadóink a regionális Pénz, de honnan? roadshow-n, ahová várjuk Somogy, Baranya és Tolna Vármegyék kkv-döntéshozóit. A Pénz, de honnan? roadshow-konferencia most is, mint 21 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a működési hatékonyságot növelő új módszereket. Az előadók személyes konzultációra is várják a résztvevőket a helyszínen. 

 

A PP Konferenciaközpont roadshow-ja díjmentes, előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/penz-de-honnan-2023-kaposvar/

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció