Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

Az új termékek között van a megújult dizájnnal, friss kalóriamenedzsment alkalmazással és továbbfejlesztett egészségfigyelő funkciókkal rendelkező HUAWEI WATCH FIT 3 okosóra, az exkluzív, űrkutatás ihlette HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition prémium kategóriás okosóra, valamint a HUAWEI WATCH GT 4 41 milliméteres, zöld színű okosóra-modellje. Bemutatkozott a nagy teljesítményű processzorral felszerelt HUAWEI MateBook X Pro notebook és a professzionális 2,8K OLED-kijelzővel felszerelt HUAWEI MateBook 14 laptop is. A rendezvényen debütált a legújabb generációs PaperMatte kijelzővel rendelkező HUAWEI MatePad 11.5"S tablet, a továbbfejlesztett zajszűrő képességekkel rendelkező HUAWEI FreeBuds 6i vezeték nélküli fülhallgató, és a gyártó saját fejlesztésű GoPaint festőalkalmazása.

 

HUAWEI WATCH FIT 3: a divat, a sport és a technológia tökéletes fúziója

 

A Huawei Fashion Forward stratégiájával újítóként jelenik meg a viselhető okoseszközök piacán. Ennek jegyében tervezte a gyártó legújabb okosóráját, a HUAWEI WATCH FIT 3-at, amely a korábbi FIT-modellek klasszikus négyzet alakú dizájnját örökölte, továbbfejlesztve az anyagokat és a gyártási eljárásokat, valamint megújítva a kezelőfelület és a szíjválasztékot.

 

Az okosóra megújult dizájnnal érkezik, a gyártó „Fashion Squared” koncepciója révén. Az 1,82 hüvelykes, nagy felbontású AMOLED kijelző szélesebb, háromdimenziós vizuális élményt nyújt. Az alumíniumötvözetből készült óratest mindössze 9,9 milliméter vékony és 26 gramm könnyű, ezzel az új WATCH FIT 3 a sorozat eddigi legkönnyebb és legvékonyabb tagja. Az okosóra használatát az óratesten található forgatható korona is segíti.  

 

 

A HUAWEI WATCH FIT 3 valódi személyi edzőként szolgálhat a felhasználók csuklóján. A gyártó továbbá frissítette a Maradjon Fit! kalóriamenedzsment alkalmazását, kibővítve az élelmiszer-adatbázist, amely így 50 különböző országot és régiót fed le. Emellett az alkalmazás új táplálkozáselemző funkciót is tartalmaz, amely segíthet egyensúlyt teremteni az étrend és a testmozgás között. Az új okosórában debütál a Smart Sports funkció is, amely a felhasználók szokásai, az időjárási körülmények és a tevékenységgyűrűk állapota alapján tesz javaslatokat a testmozgásra.

 

A HUAWEI WATCH FIT 3 a korábbinál fejlettebb, HUAWEI TruSleep 4.0 technológiával rendelkezik, amely a fiziológiai mutatók nagyobb skáláját fedi le, valamint továbbfejlesztett alvási pontszámrendszerrel, alvásmintázat-értelmezéssel és személyre szabott tanácsokkal segítheti a felhasználókat. Ezenkívül az eszköz új, alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval is bővült. A WATCH FIT 3 HUAWEI TruSeen 5.5 technológiával felvértezett, amely 30 százalékkal megbízhatóbb pulzusfigyelést biztosít, valamint a megújult véroxigénszint-figyelő funkciónak köszönhetően a felhasználók akár 25 másodperc alatt ellenőrizhetik ezt az értéket.

 

WATCH 4 Pro Space Edition: exkluzív, űrkutatás ihlette modell

 

Bemutatkozott a HUAWEI WATCH 4 sorozatának exkluzív, az űrkutatás jegyében tervezett modellje is. A HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition fő esztétikai fénypontja a rakétákban és űrhajókban használt Laval-fúvóka által ihletett LAVAL koncepció, amelyet a készülék nanokristályos kerámia előlapjában és az eszköz saját, exkluzív, interaktív LAVAL óraszámlapjában alkalmaztak. A vörös és fekete nanokristályos kerámia keret tökéletesen illeszkedik a LAVAL óraszámlap dizájnjához, visszaadva az űrtechnológia futurisztikus színeit.

 

Az esztétikai kialakítás mellett az okosóra továbbfejlesztett egészség- és fitnesz-funkciókkal rendelkezik, a többi között HUAWEI TruSeen 5.5+ technológiájával még pontosabb egészségfigyelést nyújthat. Emellett megújult az Egészségügyi Áttekintés 2.0 (Health Glance) funkció is, amely új egészségügyi mutatóval bővült, valamint új trendelemző funkcióval egészült ki, így még több alapvető egészségügyi mutató tesztelését teszi lehetővé 60 másodperc alatt. 

 

Nagy teljesítményű notebook, új generációs kijelzőjű tablet

 

Új termékekkel bővült a gyártó notebook- és tabletportfóliója is, a legújabb MateBook X Pro és a MatePad 11.5”S készülékeket is bemutatták. A HUAWEI MateBook X Pro a Huawei notebookoktól megszokott technológiai innovációt, esztétikus dizájnt és intelligens élményt viszi tovább. Az egyszerre könnyű, mégis erős laptop mindössze 980 grammot nyom, és 13,5 milliméter vastag. Jelenleg ez az egyetlen olyan Intel Core Ultra 9 nagy teljesítményű processzorral rendelkező laptop a piacon, amely könnyebb 1 kilogrammnál.

 

 

A HUAWEI MatePad 11,5”S készülék az első új generációs HUAWEI PaperMatte kijelzővel felszerelt tablet. A HUAWEI PaperMatte kijelző innovatív kialakítása 2 százalék alá csökkenti a felületi visszaverődést, és 99 százalékban kiküszöböli a fényinterferenciát, így a felhasználók fényes, megvilágított beltéri környezetben, vagy akár kinti napsütésben is kényelmesen olvashatnak vagy nézhetnek videókat 3:2-es képaránnyal, 144 hertzes frissítéssel és 2,8K felbontással.

 

 

Az innovatív termékbemutató keretében mutatkozott be továbbá a továbbfejlesztett zajszűrő képességekkel rendelkező HUAWEI FreeBuds 6i vezeték nélküli fülhallgató, a professzionális 2,8K OLED-kijelzővel felszerelt HUAWEI MateBook 14 laptop, valamint a HUAWEI WATCH GT 4 41 milliméteres okosóramodell zöld színben.

 

HUAWEI GoPaint: saját fejlesztésű festő alkalmazás

 

A dubaji nagyszabású rendezvényen mutatkozott be a Huawei saját fejlesztésű, valósághű írási és festési effektusokkal rendelkező GoPaint alkalmazása is, amelynek létrehozásában képzőművészeti csoportok segítették a gyártót. Az alkalmazás három év kutatás-fejlesztés eredményeként több mint 100 különböző virtuális ecsettel és valósághű textúrával érkezik, így a felhasználók valósághű és természetes vásznakra festhetnek. Ezenfelül a GoPaint nagyszámú réteget, alacsony késleltetést és magas képkockasebességet biztosít, azonnal reagálva a felhasználók ecsetvonásaira. A Huawei tabletek nagy teljesítményével kombinálva a GoPaint autentikus, professzionális, könnyen használható festőalkalmazás, amely vonzó lehet amatőrök és profik számára egyaránt. Az alkalmazás használatát az alapoktól kezdve teljes körű oktatóanyag-készlet segíti.

 

 

 
 
 

Kapcsolódó cikkek

 

Belépés

 

 

Regisztráció